Kiinteähintainen Perussähkö vuodeksi

Hyödynnä Cyber Monday -tarjous ja varmista kiinteä hinta sähkölle vuodeksi! Tarjous on voimassa vain 27.-29.11.2023.

Tee sähkösopimus

Luotettava ja huoleton sähkösopimus kotiisi

Tartu sähkön huipputarjoukseen – saat nyt Kiinteähintaisen Perussähkö-sopimuksen 1,80 €/kk perusmaksulla! Kiinteähintaisen Perussähkö-sopimuksen hinta ei muutu yllättäen – sähkösopimuksesi hinta pysyy muuttumattomana vuoden ajan.

Tarjous koskee vain perusmaksua.

Hinnat sisältävät alv. 24 %

  • 12 kuukauden määräaikainen sopimus
  • Sopimuksen perusmaksu on sama koko sopimuskauden ajan
  • Sähkön alkuperä on Suomen tuotantoalkuperäjakauman mukainen: ydinvoima 18 %, fossiiliset 70 %, uusiutuvat 12 % (2022)
  • Sähkösopimus sisältää sähkötapaturmavakuutuksen koko perheellesi
  • Asiakkaanamme saat käyttöön Oma Helen -palvelun, jossa voit asioida vuorokauden jokaisena tuntina. Palvelussa voit myös seurata kotisi energiankulutusta jopa tuntitasolla.

Sähkön alkuperä

Perussähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Perussähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myymämme sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä

Saavutamme hiilineutraalin tulevaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa hyödyntämällä tekoälyä, kulutusta ohjaavaa dataa, älyverkkoa, hukkalämpöä ja uusiutuvia energialähteitä maalla, merellä ja ilmassa.