Tidsbunden Vindel

Vindel är förnybar energi som produceras på ett miljöpositivt sätt och är helt koldioxidfri. Genom att välja Tidsbunden Vindel gör du ett hållbart och problemfritt val – priset är oförändrat under hela din valda avtalstid, även om marknadspriset för el ändras.

Vindel är den miljömedvetnas val  

Vindel är el som produceras på ett hållbart sätt och den är koldioxidfri och förnybar. Genom att välja Tidsbunden Vindel som ditt nya elavtal är du med och bygger en kolneutral framtid med oss. Priset förblir oförändrat under hela avtalstiden på 12 eller 24 månader, även om marknadspriset på el förändras.  

Se priserna och villkoren för el

Uppgifter om avtalet  

  • Tidsbundet avtal på 12 eller 24 månader
  • Vindel verifierat med ursprungsgaranti
  • En elolycksfallförsäkring för hela din familj ingår i avtalet
  • Som vår kund får du tillgång till vår praktiska tjänst Oma Helen, där du kan sköta dina ärenden när som helst, dygnet runt. I tjänsten kan du även följa energiförbrukningen i ditt hem till och med per timme.

Välj kontraktets längd

Energi 9,70 c/kWh, Grundavgift 5,99 €/mån
Energi 9,29 c/kWh, Grundavgift 5,99 €/mån
Beställ

Ursprunget för Vindel

Elen för vår produkt Vindel produceras helt och hållet med vindkraft. All vår vindkraft är certifierad med ursprungsgarantier.

De specifika koldioxidutsläppen från vindkraft är 0 g/kWh och mängden använt kärnbränsle 0 mg/kWh. Läs också om ursprunget och de specifika utsläppen för all el vi säljer.

För närvarande finns det över 750 vindkraftverk som producerar vindkraftsel i Finland och mängden ökar snabbt de kommande åren.

Energiamuoto %
Vindkraft 100

Det lönar sig att vara kund hos Helen

Pålitligt energibolag

I energiomvälvningen är vi en pålitlig och funktionssäker partner till våra kunder med över 100 års erfarenhet. Vi erbjuder våra kunder de bästa energilösningarna och digitala tjänsterna ur vårt breda sortiment.

Tjänsten Oma Helen utan kostnad

I tjänsten Oma Helen får du enkelt en överblick över din elförbrukning och håller dig uppdaterad om dina energifrågor. Oma Helen betjänar dig dygnet runt precis när det passar dig bäst.

En elolycksfallsförsäkring för hela familjen ingår i avtalet

Eftersom ett elolycksfall kan drabba vem som helst och när som helst, får Helens alla elkunder en kostnadsfri elolycksfallsförsäkring i samband med avtalet.

Du får 20 % rabatt på Fennias hemförsäkringar som vår elavtalskund

Som hemförsäkringskund hos Fennia får du motsvarande rabatt även på många andra försäkringar hos Fennia. Du får förmånen när du köper hemförsäkring på nätet efter köp av ett elavtal.