Nyhet / 27.5.2019

Sohvi Salmelin blir Helens marknadsförings- och kommunikationsdirektör

Ekonomie magister Sohvi Salmelin har utnämnts till marknadsförings- och kommunikationsdirektör samt medlem av den utvidgade ledningsgruppen hos Helen. Hon ansvarar för ledningen av Helens marknadsföring, kommunikation och kundupplevelse.

Sohvi Salmelin har gedigen erfarenhet av varumärkesutveckling eftersom hon kom till Helen från uppdraget som Head of Brand Marketing vid Tallink Silja. Dessförinnan var Salmelin marknadsföringschef hos Kone.

- Den pågående omvälvningen av energibranschen gör verksamhetsområdet extra intressant. Det är ett privilegium att få vara med om förändringen i ett av Finlands största energiföretag. Hos Helen finns många möjligheter till kommunikation, eftersom klimat- och energifrågor berör alla finländares vardag.

Helen är vägvisare för energibranschen när det gäller nya energitjänster och lösningar i anslutning till dem. Ett av Helens mål är att utveckla marknaden med hjälp av varumärket, kundupplevelsen och samverkan.

- Helen är ett välkänt och prisbelönt varumärke. I fortsättningen satsar vi ännu mera på kundupplevelsen och med hjälp av den bygger vi upp varumärket, lovar Salmelin.

imagexu9ob.png