Uutinen / 27.5.2019

Sohvi Salmelin Helenin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Helenin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja laajennetun johtoryhmän jäseneksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Sohvi Salmelin. Hän vastaa tehtävässään Helenin markkinoinnin, viestinnän ja asiakaskokemuksen johtamisesta.

Sohvi Salmelinilla on vahva kokemus brändin kehittämisessä, sillä hän siirtyi Heleniin Tallink Siljan Head of Brand Marketing -tehtävästä. Tätä ennen Salmelin toimi markkinointipäällikkönä Koneella.

- Energia-alan murros tekee toimialasta todella mielenkiintoisen. On etuoikeus päästä muutokseen mukaan Suomen suurimpiin kuuluvassa energiayrityksessä. Helenillä on paljon mahdollisuuksia viestintään, kun ilmasto- ja energia-asiat koskettavat kaikkien suomalaisten arkea.

Helen on energia-alan suunnannäyttäjä uusissa energiapalveluissa ja niihin liittyvissä ratkaisuissa. Helenin yhtenä tavoitteena on markkinan kehittäminen brändin, asiakaskokemuksen ja sidosryhmätyön avulla.

- Helenillä on tunnettu ja palkittu brändi. Panostamme jatkossa entistäkin vahvemmin myös asiakaskokemukseen ja rakennamme brändiä sen avulla, lupaa Salmelin.

imagexu9ob.png