Miksi meille?

Teemme jokaisena päivänä töitä ollaksemme asiakaskeskeisin energiayhtiö ja tuodaksemme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville. Työtämme ohjaavat ihmiskeskeiset arvot.

Heleniläisyys näkyy arvoissamme

Tavoitteenamme on entistä fiksumpi, hiilineutraali energiajärjestelmä, jonka avulla jokainen voi tuottaa, käyttää ja säästää energiaa ympäristöä kunnioittaen. Kehitämme ennakkoluulottomasti entistä älykkäämpiä ja puhtaampia ratkaisuja vastaamaan tämän päivän ja huomisen energiahaasteisiin yhdessä asiakkaiden kanssa.

Olemme suunnannäyttäjä, tartumme tulevaisuuden mahdollisuuksiin jo tänään ja johdamme muutosta koko toimialalla. Työtämme ohjaavat neljä arvoa; yhteistyön mestaruus, maailmanluokan osaaminen, pane tuulemaan sekä ihmiseltä ihmiselle.

Mitä Heleniläisyys on?

“Kun kuulet uutisista, että Helen tekee taas jotain aivan ainutlaatuista juttua maailmassa, niin sitten mä mietin ja pysähdyn, että “herranjestas, nämähän ovat ne minun kollegat ja ihmiset, joiden kanssa olen joka päivä töissä”. Ne ovat huippu tyyppejä ja meillä on Helenillä huippuosaamista!”

Tutustu videolla työntekijöihimme ja kuule, mitä heille heleniläisyys tarkoittaa.

Miksi valitsisit Helenin?

 • Maailmanluokan osaaminen
  Meillä työskentelet maailmanluokan osaajien kanssa ja sinulla on mahdollisuus kehittää myös omaa osaamistasi laajasti kohti maailman kärkiluokkaa.
 • Innostava muutosmatka
  Olemme innostavalla muutosmatkalla entistä asiakaskeskeisemmäksi energiayhtiöksi ja tuomme uuden energia-aikakauden ratkaisut kaikkien ulottuville.
 • Mielekkäät ja merkitykselliset työtehtävät
  Lupaamme, että pääset hyödyntämään osaamistasi ja vaikuttamaan. Yhtenä tärkeänä tavoitteenamme on hiilineutraali energiajärjestelmä ja tämän saavuttaaksemme investoimme uusiin teknologioihin, tuomme markkinoille täysin uusia ratkaisuja sekä kehitämme olemassa olevia tuotteita ja palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa.
 • Heleniläisyys
  Olemme kuin pientä perhettä. Tuemme, tsemppaamme ja autamme toisiamme sekä kehitämme kulttuuriamme jatkuvasti. Toivotamme tulokkaat lämpimästi tervetulleiksi!

Esimerkkejä työsuhde-eduista

Helenillä sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan monipuolisista työsuhde-eduista. Niihin kuuluvat kouluttautumiseen kannustaminen, lounasetu, työsuhdematkaetu tai parkkipaikka, liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointietu, henkilökuntasähkö ja muita etuja omista tuotteista, tulospalkitseminen, joustavat työajat, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä omia liikuntatiloja ja kerhoja.

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen.png

Kouluttautumiseen kannustaminen

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen-1.png

Lounasetu

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen-2.png

Työsuhdematkaetu tai parkkipaikka

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen-3.png

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen-4.png

Henkilökuntasähkö ja muita etuja omista tuotteista

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen-5.png

Tulospalkitseminen

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen-6.png

Joustavat työajat

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen-7.png

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Helen_työsuhde-edut_1. Kouluttautumiseen kannustaminen-8.png

Omia liikuntatiloja ja kerhoja