Uutinen / 8.1.2015

Helen Oy:n toiminta käynnistyy

Helsingin Energia muuttuu vuodenvaihteessa Helen Oy:ksi ja samalla käyttöön otetaan uudistettu yritysilme. Yhtiön toiminta ja palvelut jatkuvat ennallaan.

Helsingin Energiasta tulee Helen Oy 1.1.2015. Helsingin Energian nykyinen liiketoiminta lukuun ottamatta Helsingin ulkovalaistustoimintoja siirtyy Helen Oy:hyn. Yhtiön omistaa 100-prosenttisesti Helsingin kaupunki. Muutoksen taustalla on Helsingin kaupungin päätös Helsingin Energia -liikelaitoksen yhtiöittämisestä.

Nimenmuutoksen ja yhtiöittämisen myötä yritysilme uudistuu. Nettisivut uudistuvat ja asiakkaille lähetettävät viestit ja laskut saavat uuden ulkoasun. Salmisaaren, Hanasaaren ja Vuosaaren voimalaitosten sekä Sähkötalon valomainokset vaihdetaan uusiin vuodenvaihteessa.

- Helsingin Energialla ja liikemerkin kolmella salamalla on pitkä ja vahva historia. Halusimme säilyttää jotain vanhasta ja modernisoida salamat. Jatkossa liikemerkki näkyy yhä monipuolisemmin ja ehkä yllättävilläkin tavoilla, kertoo Helsingin Energian viestintäpäällikkö Sanna Jääskeläinen.
Helen Oy:n logo ja kuva uudesta lipusta ovat ladattavissa mediapankissa:

Faktat:
Yhtiönimi 1.1.2015 alkaen: Helen Oy
Y-tunnus 1.1.2015 alkaen: 2630573-4
Pankkitilit säilyvät ennallaan
Palvelut, toimipaikat ja yhteystiedot säilyvät ennallaan
 
Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Meillä on lähes 400 000 asiakasta eri puolilla Suomea, katamme kaukolämmöllä yli 90 % Helsingin lämmitystarpeesta ja laajennamme energiatehokasta kaukojäähdytystä Helsingissä. Kehitämme yhä ympäristöystävällisempiä ja innovatiivisempia ratkaisuja asiakkaidemme parhaaksi. Tavoitteemme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen hiilineutraalius. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa.