Uutinen / 15.10.2020

JP Weckströmin Uutta voimaa -keskustelusarja käsittelee energiamurrosta ja sen vaikutuksia

Helenin toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström isännöi Helenin kanavilla uutta keskustelusarjaa, jonka vieraaksi saapuu sekä omien alojensa tunnettuja visionäärejä että Helenin maailmanluokan asiantuntijoita.

Uutta voimaa –keskustelusarjan tavoitteena on edistää avointa keskustelua ja vuorovaikutusta energiamurroksesta yhteiskunnan eri toimijoiden välillä. Sarjan aiheet ja vieraat on valittu siten, että ne herättelevät keskustelua niin energiatoimialalla kuin liike-elämässä muutoinkin. Sarja käynnistyi torstaina 8.10. ja uudet jaksot julkaistaan viikon välein keskustelusarjan verkkosivulla. Tänään ilmestyi sarjan toinen jakso, jossa Juha-Pekka Weckström ja Sari Mannonen Helenistä keskustelevat Koneen Hanna Ingetin kanssa uusien palveluiden kehittämisestä.

- Ilmastonmuutos ja digitalisaatio ravistelevat energia-alaa. Haluamme Helenissä olla uuden energiatulevaisuuden suunnannäyttäjä. Tulevia vuosia ohjaa paitsi hiilineutraaliustavoitteet myös asiakkaan tarpeiden ja -kokemuksien syvällisempi ymmärtäminen. On ollut hienoa saada Uutta voimaa -sarjan vieraiksi alansa huippuasiantuntijoita, kertoo Helenin markkinointi-, viestintä- ja asiakaskokemusjohtaja Sohvi Salmelin.

Jaksot ja vieraat:

  • Energiatoimialan murros ja hiilineutraalius. Vieraana Jukka Leskelä, toimitusjohtaja, Energiateollisuus.
  • New services & solutions. Vieraana Sari Mannonen, johtaja, Ratkaisut ja tuoteportfolio, Helen Oy ja Hanna Inget, Head of New Services & Solutions KONE.
  • Tulosta asiakaskokemuksella. Vieraana Anu-Elina Hintsa, johtaja, Myynti ja asiakaspalvelu ja Mikko Koivisto, Head of Customer Experience, molemmat Helenistä.
  • Startups supercharging the energy sector change. Vieraina Terhi Vapola, johtaja, Helen Oy ja Sami Lampinen, Inventuren toimitusjohtaja. Jakso on englanninkielinen.
  • Energia-alan digitalisaatio. Tuomas Teuri, johtaja, Digitaaliset ratkaisut, Helen Oy ja sarjayrittäjä Taneli Tikka. Jakso on englanninkielinen.
  • Energiaverkkojen tulevaisuus. Vieraana Janne Rauhamäki, yksikönpäällikkö, Kehityshankkeet, Helen Oy ja tulevaisuustutkija Elina Hiltunen.
  • Johtaminen murroksessa. Vieraana Rauha Bato-Liukkonen, johtaja, Työntekijä ja aiakaskokemus, Helen Oy ja hallitusammattilainen Juho Lipsanen.