• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Jäähdytys

Kaukojäähdytys viilentää Scandic Parkin

  • Teksti: Kati Särkelä
  • Kuvat:
  • 2016-12-19

Kaukojäähdytetyt huoneet takaavat miellyttävän hotellivierailun

Toimintavarma ja vaivaton Kaukojäähdytys takaa onnistuneen hotellielämyksen Scandic Parkissa.

Scandic Park -hotellin aulan sisustuksessa on piknik-tunnelmaa. Hotellin suosittu ravintola on urbaani Famu & Bar.

Kuuma kesä tulossa? Scandic Parkin asiakkaille se ei ole ongelma. Kaukojäähdytetyt, nykyaikaisesti sisustetut huoneet takaavat miellyttävät yöunet Helsingin kävijöille.

”Haluamme antaa asiakkaille yksilöllisen ja antoisan hotellikokemuksen – niin yksittäiselle yöpyjälle kuin suurissa tilaisuuksissa”, hotellinjohtaja Kari Kurppa sanoo.

Scandic Park liittyi kaukojäähdytysverkostoon vuonna 2004. ”Kaukojäähdytys on toiminut varmasti ja huomaamattomasti”, hotellinjohtaja Kari Kurppa sanoo.


Scandic Park liittyi kaukojäähdytysverkostoon vuonna 2004. ”Kaukojäähdytys on toiminut varmasti ja huomaamattomasti”, hotellinjohtaja Kari Kurppa sanoo.

Helsingin suurin hotelli avautui remontin jälkeen uudella nimellä ja ilmeellä. Kerrosneliöitä on 35 000 ja huoneita 523. Remontin yhteydessä uusittiin huoneiden lisäksi keittiö, ravintolat ja kokoustilat. Hotellin aulan sisustuksessa on nimen mukaisesti tavoiteltu piknik-tunnelmaa, levittäytyyhän Hesperian viihtyisä puisto suoraan hotellin edessä.

”Scandic Park on ollut kaukojäähdytysasiakkaamme jo vuodesta 2004, eli se oli Helsingin ensimmäisiä kaukojäähdytysverkostoon liittyneitä hotelleja”, jäähdytysliiketoiminnan päällikkö Kosti Koski Helen Oy:stä kertoo.

”Sittemmin kaukojäähdytystä on alettu käyttää myös asuntojen viilentämiseen. Jäähdytys on ollut standardi hotelleissa jo usean vuosikymmenen ajan, nykyisin myös asuntojen jäähdytys yleistyy kovaa vauhtia”

Ympäristön hyväksi

”Kaukojäähdytys on toiminut varmasti ja huomaamattomasti”, Kari Kurppa kertoo. ”Hotellin väen ei ole siitä tarvinnut huolehtia.”

”Kaukojäähdytys on asiakkaan näkökulmasta ulkoistettu palvelu, johon sisältyy aina uusin tekniikka sekä jatkuva kehitys”, Kosti Koski vahvistaa.

Eniten jäähdytystä tarvitaan toukokuusta syyskuuhun. ”Kaukojäähdytys on helppoa, tehokasta ja ympäristöystävällistä.”

Kurppa on tyytyväinen uuteen tekniikkaan: ”Mitä voidaan säätää, siinä voidaan säästää.” Huoneiden lisäksi esimerkiksi kierrätyshuonetta jäähdytetään. Kierrätyshuone onkin vaikuttava lukuisine säiliöineen, kullekin jätelajille on oma astiansa.

Scandic on tehnyt näkyvää ympäristötyötä vuodesta 1995. ”Työntekijöiden työtavoissa ympäristöasiat otetaan huomioon. Energiankulutusta seurataan tietenkin tarkasti”, Kurppa kertoo. ”Vaadimme myös yhteistyökumppaneilta sertifikaatit ympäristöasioissa.”

Kysy lisää!

Kiinnostuitko kaukojäähdytyksestä? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Asiantuntijamme palvelevat yrityksiä niin jäähdytykseen, lämpöön kuin sähköön liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Viileää ja varmasti kaukojäähdytyksellä

Hiltonin huomassa viihtyy vaativampikin asiakas. Kaukojäähdytyksellä viilenevistä huoneista on nautittu Hilton Strandissa kohta vuosi.

Energia­tehokkuus esiin

Energiansäästöstä ovat vastuussa niin energiayhtiöt, yritykset kuin kuluttajatkin. Uusia keinoja keksitään jatkuvasti.

Kauko­lämpö on ilmasto­talkoiden avain­tekijä

Maailmassa tuotetusta energiasta lähes puolet kuluu lämmitykseen.