Tee sähkösopimus

Tältä sivulta löydät tarjoamamme sähkösopimukset eri kokoisille yrityksille. Tutustu myös ratkaisuihin, joilla saat yrityssähkösopimuksestasi täyden tehon irti.

Helen tarjoaa sähköä kaiken kokoisille yrityksille

Sähkösopimuksen valinta vaatii harkintaa, sillä yksi samanlainen sähkösopimus ei aina sovi kaikkien yritysten tarpeisiin. Esimerkiksi toimistotilan ja tehtaan sähkönkulutuksen ajankohdat poikkeavat toisistaan huomattavasti, jonka vuoksi ne vaativat kulutukselleen tarkkaan valitut sähkösopimukset. Meillä on laaja kokemus erilaisten yritysten sähkönhankinnasta, mikä mahdollistaa yksilöidyn ratkaisun tarjoamisen jokaiselle yritykselle.

Sähkösopimukset pienille ja keskisuurille yrityksille

Tutustu pienten ja keskisuurten yritysten sähkösopimuksiin. Sähkösopimukset soveltuvat yrityksille, joiden sähkönkäyttö on alle 300 000 kWh vuodessa.

Tutustu ja tilaa

Sähkösopimukset suuryrityksille

Kun yrityksesi kuluttaa yli 300 000 kWh sähköä vuodessa, vaatimukset sähkösopimukselle kasvavat. Asiantuntijamme varmistavat, että saat yrityksellesi suurasiakkuuden edut.

Pyydä sähkötarjous

Lisätuotteet ja palvelut

Voit halutessasi täydentää yrityksesi sähkösopimusta lisäpalvelutuotteilla. Tarjoamme myös muita palveluja kokonaistarjoamastamme joilla yrityksesi energiankulutusta voidaan optimoida. Vertaile lisäpalveluita ja valitse sopivin vaihtoehto.

Tutustu

Yritys Helen palvelee ympäri vuorokauden

Yritys Helen antaa kokonaiskuvan energiankäytöstäsi, löydät sopimuksesi ja laskusi ja hoidat helposti energiaan liittyvän asioinnin. Voit tarkkailla energiankulutustietoja jopa tunnin tarkkuudella. 

Kirjaudu sisään