Käyttösähkö yrityksille

Käyttösähkö on Helenin sähkösopimus toimitusvelvollisuuden* piirissä oleville asiakkaille. Sopimus on toistaiseksi voimassa, ja sen voi irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla. Saat tiedon mahdollisesta hinnanmuutoksesta vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa.

Käyttösähkön uusi hinta alkaen 1.11.2023 on 12,47 c/kWh (alv 0%).

Kuka voi ostaa Käyttösähkö-sopimuksen?

Käyttösähkö on sähkösopimus, jonka voivat tilata Helenin toimitusvelvollisuuden* piirissä olevat kuluttaja- ja yritysasiakkaat. Tarkistamme, että tilaaja on oikeutettu solmimaan Käyttösähkö-sopimuksen. Mikäli osoittautuu, että asiakkuusehdot eivät täyty, varaamme mahdollisuuden irtisanoa sopimuksen.

(*Toimitusvelvollisuus tarkoittaa Helen Sähköverkon jakelualueella sijaitsevaa käyttöpaikkaa, jonka sähkön vuosikulutus on enintään 100 000 kWh/vuosi tai pääsulake korkeintaan 3 x 63 A.)

Sopimuksen tiedot

Käyttösähkö on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus kahden viikon irtisanomisajalla. Sähkön hinta voi nousta tai laskea markkinahintojen muuttuessa. Ilmoitamme mahdollisista hinnanmuutoksista aina hyvissä ajoin etukäteen.

Yrityshinnat ovat arvonlisäverottomia (ALV 0 %).

Käyttösähkö

Helenin toimitusvelvollisuustuote, jonka Helen Sähköverkon toimitusvelvollisuuden piirissä olevat asiakkaat voivat tilata. Sopimus on voimassa toistaiseksi.
15,42 c/kWh
Perusmaksu 3,82 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Sähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myydyn sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12