Määräaikainen Vakaasähkö

Määräaikainen Vakaasähkö mahdollistaa yrityksesi sähkön hinnan kiinnittämisen sopimusajanjaksolle. Kiinteällä energiahinnalla varmistat huolettomuuden sähkön hinnan osalta ja luot mahdollisuuden energiakulujen tarkkaan budjetointiin sekä ennakointiin.

Tilaa nyt

Miksi Määräaikainen Vakaasähkö?

  • Helppoutta ja huolettomuutta kiinteällä hinnalla​
    Vakaasähkön kiinteä hinta varmistaa helppouden ja huolettomuuden, sillä yrityksesi sähkösopimuksen hinta pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden ajan​
  • Ennustettavuutta yrityksesi energiakuluihin​
    Kiinteän hinnan avulla voit budjetoida ja ennakoida yrityksesi energiakuluja etukäteen​
  • Muokkaa sopimuksen sähkön alkuperää helposti​
    Voit muuttaa Vakaasähkön alkuperää helposti päästöttömäksi Uusiutuva energia -lisäpalvelumme avulla

Katso sähkön hinnastot ja ehdot

 

Sopimuksen tiedot

Määräaikainen Vakaasähkö on kiinteähintainen sähkösopimus pienille ja keskisuurille tasaisen profiilin yritysasiakkaille, joiden vuosikulutus on alle 300 MWh ja sulakekoko alle 3x63A. Vakaasähkön hinta koostuu perusmaksusta sekä kiinteästä energiahinnasta.​ Määräikaisen sopimusjakson voi valita 12 tai 24 kk pituisena.

Määräaikaisen Vakaasähkön alkuperä on Suomen energiajakauman mukaista sekasähköä​​. Sopimuksen energian alkuperä on vaihdettavissa helposti päästöttömäksi Uusiutuva energia -lisäpalvelulla.

Valitse määräaikaisen sopimuksen jakso

Energia 8,16 snt/kWh, Perusmaksu 3,99 €/kk
Energia 7,56 snt/kWh, Perusmaksu 3,99 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Sähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myydyn sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12