Perussähkö Yritys

Perussähkö Yritys on helppo ja riskitön sähkösopimus, jossa sähkön hinta seuraa viiveellä markkinahintoja. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Onko Perussähkö Yritys sopiva valinta yritykselleni?

Perussähkö Yritys on helppo ja riskitön valinta, sillä sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla. Perussähkö Yritys sopii yritykseen, jossa pääsulakkeen koko on enintään 3 x 63 A ja sähkön vuosikäyttö on alle 100 000 kWh.

Katso sähkön hinnastot ja ehdot

Miten Perussähkö Yritys -sopimuksen hinta muodostuu?

Perussähkö Yritys -sopimuksen hinta mukailee sähkön markkinahinnan kehitystä. Sähkön hinta voi nousta tai laskea markkinahintojen muuttuessa. Ilmoitamme mahdollisista hinnanmuutoksista aina hyvissä ajoin etukäteen.

Yrityshinnat ovat arvonlisäverottomia (ALV 0 %).

Perussähkö Yritys

Turvallinen ja varma valinta yritykselle. Sopimuksen sähkön hinta seuraa viiveellä markkinahintaa. Hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0 %).

12,47 snt/kWh
Perusmaksu 3,82 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Tämän sähkösopimuksen alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö.

Yhdistelmäsähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myymämme sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12