Perussähkö Yritys

Perussähkö Yritys on helppo ja riskitön sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy tasaisena, sähkömarkkinoiden kausivaihtelut huomioiden. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Perussähkö Yritys uusi hinta 1.8.2024 alkaen: energiahinta 10,80 c/kWh, perusmaksu 4,77 €/kk (alv 0 %)

Onko Perussähkö Yritys sopiva valinta yritykselleni?

Perussähkö Yritys on helppo ja riskitön valinta, sillä sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla. Perussähkö Yritys sopii yritykseen, jossa pääsulakkeen koko on enintään 3 x 63 A ja sähkön vuosikäyttö on alle 100 000 kWh.

Katso sähkön hinnastot ja ehdot

Miten Perussähkö Yritys -sopimuksen hinta muodostuu?

Perussähkö Yritys -sopimuksen energiahinta on tasainen, joten vältät hintaheilahtelut. Mikäli sähkömarkkinoilla tapahtuu merkittäviä muutoksia, energiahinta voi muuttua. Mahdollisista hinnanmuutoksista ilmoitamme vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa.

Yrityshinnat ovat arvonlisäverottomia (ALV 0 %).

Perussähkö Yritys

Turvallinen ja varma valinta yritykselle. Hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0 %).

Perussähkö Yritys uusi hinta 1.8.2024 alkaen: energiahinta 10,80 c/kWh, perusmaksu 4,77 €/kk

12,47 snt/kWh
Perusmaksu 3,82 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Tämän sähkösopimuksen alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö.

Yhdistelmäsähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myymämme sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12