Sopimusehdot ja palveluhinnasto

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille pitkäjänteisesti edullista sähköä. Sähkösopimuksemme ovat säännöllisesti maan keskiarvohintoja edullisemmat.

Edulliset hinnat ja loistavat palvelut 

Edullisten hintojen lisäksi tarjoamme erinomaisia palveluita, oli kyse sitten palkitusta asiakaspalvelustamme tai energiakäytön asiointipalveluistamme.

Jos yrityksesi käyttö ylittää 300 000 kWh vuodessa, saat tarkan hinnan pyytämällä tarjouksen meiltä.

Sähkön sopimusehdot

Sähkön myynti- ja toimitusehdot kattavat sopimuksen tekemiseen, laskutukseen, sähkön mittaukseen, sopimuksen muuttamiseen, siirtämiseen ja päättymiseen sekä sähköntoimituksen viivästyksiin ja virheisiin liittyvät asiat.

Palveluhinnasto

Palveluhinnastosta löydät tulosteiden lähettämisen hinnat ja perintämaksut.

Pientuotannon osto

Jos sinulla on sähkön pientuotantolaitteistoa, kuten aurinkopaneeleja, voit tehdä sopimuksen kanssamme oman käyttötarpeesi ylittävän sähkön myynnistä.

Tapahtumasähkö

Sähköistä tapahtumasi vuokraamalla sähkökeskus sähköverkkoyhtiöltä ja tekemällä tapahtumasähkösopimus kanssamme. Me toimitamme tapahtumaasi sertifioitua vesisähköä.

Katso myös


Edullista sähköä pienyrityksille

Meillä on useita eri vaihtoehtoja yrityksille, joiden sähkökäyttö on alle 300 000 kWh vuodessa. Tarjolla myös ilmastoystävällisiä tuuli- ja vesisähkövaihtoehtoja.


Vesisähköä yritykselle

Vesisähkö-sopimus on huoleton valinta. Saat yrityksellesi edullisen sähkösopimuksen, jossa hinta pysyy kiinteänä koko sopimuskauden ajan. 


Perussähkö yritykselle

Perussähkö on helppo ja riskitön vaihtoehto yritykselle. Sähkön hinta seuraa viiveellä markkinahintoja. Hinta 5,64 c/kWh 1.4.2020 alkaen.


Tuulisähköä yritykselle

Tuulisähkö on hyvä valinta yrityksellesi, kun haluat kestävästi tuotettua sähköä.


Vuosisähkö

Vuosisähkö on sopiva valinta yritykselle, jossa sähkön mittausta ei voida järjestää. Sähkö hinnoitellaan liittymistehon mukaan.


Aikasähkö yritykselle

Aikasähkö on järkevä valinta, kun yrityksen tiloissa on sähkölämmitys tai sähköä kuluu enemmän ilta- ja yöaikaan.


Tehosähkö yritykselle

Tehosähkö on hyvä valinta yritykselle, joissa sähköä kuluu yli 100 000 kWh vuodessa. 


Spot-sähkö yritykselle

Spot-sähkön hinta määräytyy suoraan sähköpörssin markkinahinnan perusteella.

Jaa: