Sopimusehdot ja palveluhinnasto

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille pitkäjänteisesti edullista sähköä. Sähkösopimuksemme ovat säännöllisesti maan keskiarvohintoja edullisemmat.

Edulliset hinnat ja loistavat palvelut 

Edullisten hintojen lisäksi tarjoamme erinomaisia palveluita, oli kyse sitten palkitusta asiakaspalvelustamme tai energiakäytön asiointipalveluistamme.

Jos yrityksesi käyttö ylittää 300 000 kWh vuodessa, saat tarkan hinnan pyytämällä tarjouksen meiltä.

Sähkön sopimusehdot

Sähkön myynti- ja toimitusehdot kattavat sopimuksen tekemiseen, laskutukseen, sähkön mittaukseen, sopimuksen muuttamiseen, siirtämiseen ja päättymiseen sekä sähköntoimituksen viivästyksiin ja virheisiin liittyvät asiat.

Palveluhinnasto

Palveluhinnastosta löydät tulosteiden lähettämisen hinnat ja perintämaksut.

Pientuotannon osto

Jos sinulla on sähkön pientuotantolaitteistoa, kuten aurinkopaneeleja, voit tehdä sopimuksen kanssamme oman käyttötarpeesi ylittävän sähkön myynnistä.

Tapahtumasähkö

Sähköistä tapahtumasi vuokraamalla sähkökeskus sähköverkkoyhtiöltä ja tekemällä tapahtumasähkösopimus kanssamme. Me toimitamme tapahtumaasi sertifioitua vesisähköä.

Tapahtumasähkö

Hinnat 1.8.2022 alkaen

Katso myös


Sähkösopimus pienyritykselle

Sopiva sähkösopimus yritykselle, jonka sähkökäyttö on alle 300 000 kWh vuodessa.


Spot-sähkö yritykselle

Spot-sähkön hinta määräytyy suoraan sähköpörssin markkinahinnan perusteella.


Fiksusähkö Takuu Yritys

Puolen vuoden määräaikainen sähkösopimus, joka kannustaa sähkön säästöön ja tarjoaa sinulle hintavakautta sekä mahdollisuuden vaikuttaa sähkölaskun loppusummaan sähkönkulutusta ohjaamalla. Sähkön toimitus voi alkaa aikaisintaan 16.1.2023.