Spot-sähkö – pörssisähköä suurikulutuksisille yrityksille ja taloyhtiöille

Spot-sähkön hinta määräytyy sähköpörssin markkinahinnan perusteella. Se sopii hyvin suurikulutuksiselle yrityksellesi tai taloyhtiöönne, mikäli pystytte säätelemään sähkönkäyttöänne ja olette valmiita seuraamaan sähköpörssin spot-hintoja.

Tilaa tästä

Miksi Spot-sähkö?

  • Aina markkinahintaista sähköä​
    Spot-sähkö -sopimuksessa energianhinta muodostuu tunneittain toteutuneen sähköpörssin spot-hinnan ja yrityksen tai taloyhtiön sähkönkäytön perusteella, jonka myötä maksetun sähkön hinta on aina markkinahinnan mukainen.
  • Hyötyä edullisista sähkön tuntihinnoista​
    Yritys tai taloyhtiö voi säästää sähkölaskussaan kulutustaan optimoimalla ja ohjaamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille​.
  • Helppo sähkön hinnan ja kulutuksen seuranta​
    Voit seurata sähkön hintaa ja yrityksen tai taloyhtiön kulutustietoja Yritys Helen -palvelussa. Oikeat kulutustiedot auttavat tekemään energiatehokkuustoimia, joilla voi vähentää energiankulutusta merkittävästi.​

Sopimuksen tiedot

Spot-sähkö on suunnattu suurikulutuksisille asiakkaille, joiden vuosikulutus on 300 MWh ja 2 GWh välillä. Sopimuksen hinta muodostuu perusmaksusta sekä tunneittain toteutuneesta sähköpörssin spot-hinnasta ja yrityksen tai taloyhtiön sähkönkäytöstä. Yrityshinnat ovat arvonlisäverottomia (ALV 0 %).

Spot-sähkön alkuperä on Suomen energiajakauman mukaista sekasähköä. Sopimuksen energian alkuperä on vaihdettavissa helposti päästöttömäksi Uusiutuva energia -lisäpalvelulla.

Spot-sähkö (suurikulutuksiset)

Tämä Spot-sähkö on suunnattu suurikulutuksisille asiakkaille, joiden sähkön vuosikulutus on 300 MWh ja 2 GWh välillä.

Spot-hinta +
0,39 snt/kWh
Perusmaksu 5,00 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Sähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 554,9 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,44 mg/kWh. Katso myös kaiken myydyn sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 14
Fossiiliset 81
Uusiutuvat 5