Ympäristöystävällistä sähköä yrityksille

Me Helenillä haluamme olla mukana rakentamassa puhtaampaa tulevaisuutta yhdessä yritysten kanssa. Tarjoamme ympäristöystävällistä tuulivoimaa, uusiutuvaa energiaa ja puhdasta aurinkosähköä.

Ympäristötuotteet yrityksille

Puhdasta tuulisähköä yrityksille

Helenin tuulisähkö on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta, jonka hiilidioksidipäästö on nolla. Tarjoamme tuulisähköä sähkösopimuksena, palveluna ja serfikaatilla. Kotimainen tuulisähkömme tulee Lakiakankaan tuulipuistosta alkuperävarmistettuna.

Lue lisää

Uusiutuvan energian alkuperätakuut

Haluatko pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä? Voit hankkia meiltä käyttämällesi sähkölle uusiutuvan energian alkuperätakuut. Alkuperätakuilla varmennat, että yrityksessäsi käytetty sähkö on tuotettu valitsemallasi uusituvalla energianlähteellä. Kun hankit sertifikaatit meiltä, saat myös todistuksen sähkön alkuperästä.

Lue lisää

Puhdasta sähköä omasta aurinkovoimalasta

Aurinkoenergia on yritykselle vastuullinen valinta, sillä se on täysin päästötöntä. Kun yritys investoi aurinkovoimalaan, tarve ostaa sähköä sähköverkosta vähenee, jolloin yritys säästää sekä sähkön ostohinnassa, siirtokuluissa että sähköveroissa. Voit hankkia yrityksellesi aurinkosähköä myös palveluna ilman investointia.

Lue lisää