Päivitä sähkösopimus ja ota yrityksesi energiakustannukset hallintaan

Onko aika päivittää yrityksesi sähkösopimus uuteen? Tarjoamme sopivan sähkösopimuksen jokaisen yrityksen tarpeisiin – toimialasta tai yrityksen koosta riippumatta. Teemme yrityksesi energia-asioista helppoa ja aikaa vapautuu yrityksesi ydinliiketoimintaan!

Tilaa uusi sähkösopimus helposti verkosta tai jätä yhteydenottopyyntö

Päivitä yrityksesi sähkösopimus ja liity energiaratkaisujen edelläkävijöiden joukkoon. Energia-asioiden hoitaminen kanssamme on mutkatonta!

Mikäli yrityksesi sähkön vuosikulutus on alle 300 000 kWh, voit tilata uuden sähkösopimuksen vaivattomasti verkosta. Tutustu eri vaihtoehtoihimme ja valitse omaan tarpeeseesi sopivin.

Sähkön kulutuksen ollessa suurempi, jätä yhteydenottopyyntö ja räätälöimme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

Sähkösopimukset pienille ja keskisuurille yrityksille

Luotettava sähkönsopimus tuo mielenrauhaa ja voit keskittyä yrityksen ydintoimintoihin. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa yrityksellesi sopiva sähkösopimus kätevästi nettisivujemme kautta. Tuotteet soveltuvat yrityksille, joiden sähkönkäyttö on alle 300 000 kWh vuodessa.

Tee sähkösopimus

Sähkösopimukset suuryrityksille

Kun yrityksesi kuluttaa yli 300 000 kWh sähköä vuodessa, vaatimukset sähkösopimukselle kasvavat. Asiantuntijamme varmistavat, että saat yrityksellesi suurasiakkuuden edut ja saat sopivimman vaihtoehdon.

Ota yhteyttä

Miksi valita Helen?

  • Meiltä saat yrityksesi tarpeisiin sopivan sähkösopimuksen
  • Seuraa helposti yrityksesi energian käyttöä maksuttomassa Yritys Helen –palvelussa ympäri vuorokauden. Palvelusta saat kokonaiskuvan energiankäytöstäsi ja -tuotannostasi, pysyt ajan tasalla energia-asioistasi ja hallinnoit asiakkuuttasi
  • Asiantuntijamme ovat apunasi läpi asiakkuuden. Näin voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan​
  • Haluatko pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä? Voit hankkia meiltä käyttämällesi sähkölle uusiutuvan energian alkuperätakuut.
  • Olemme yritysten arjen helpottaja energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella.
  • Teemme hiilineutraalia tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Sähkösopimukset taloyhtiöille

Sopiva sähkösopimus taloyhtiölle.
Tee sähkösopimus netissä helposti ja nopeasti

Tutustu ja tilaa