Turvaa yrityksesi energiatehokkuus kokeneen energiakumppanin avulla

Kun valitset Helenin energiakumppaniksesi, kartoitamme yrityksellesi parhaan mahdollisen sähkösopimuksen ja räätälöimme sopivan energiakokonaisuuden. Kokonaisratkaisuun voi kuulua esimerkiksi henkilökohtaista salkunhoitopalvelua, aurinkovoimala avaimet käteen -toimituksena tai uusia energiajohtamisen työkaluja.

Jätä soittopyyntö

Reagoi haastavaan markkinatilanteeseen

Ajat ovat haastavia ja erityisesti moni teollisuuden yritys on huolestunut sähkön hinnasta. Voit kuitenkin tehdä yrityksellesi järkeviä valintoja, jotka pitävät energiakulut kurissa sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Kun otat Helenin kumppaniksesi, autamme yritystäsi suojautumaan hintariskeiltä, luomaan säästöjä ja saavuttamaan omavaraisuutta vastuullisesti. Saat nämä kaikki palvelut vaivattomasti yhdestä paikasta:

  1. Salkunhoitopalvelun avulla ennakoit kustannuksia ja minimoit taloudellisia riskejä. Räätälöity hankintastrategia ja asiantuntijamme ovat apunasi koko asiakkuuden ajan. Suosittelemme yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan sähkösopimuksen.
  2. Mahdollistamme aurinkoenergian omavaraisen tuotannon. Sähkön omatuotanto pienentää tarvitsemasi ostosähkön määrää ja siten myös sähkölaskuasi.
  3. Seurantapalvelumme kulutusnäkymällä johdat energiankäyttöäsi tehokkaasti.

Hyödynnä asiantuntijuutemme

  • Sähkösalkulla autamme yritystäsi hyödyntämään joustavammin sähkömarkkinoiden mahdollisuudet ja suojautumaan hintariskeiltä
  • Voit hankkia aurinkovoimalan yrityksen omaan omistukseen tai lähteä liikkeelle ilman investointia ja hankkia aurinkovoimalan palveluna
  • Aurinkoenergia vähentää ostosähkön tarvetta ja pienentää sähkökustannuksia
  • Saat energiatehokkuuteen selkeät digitaaliset työkalut, joilla seuraat kattavasti sähkön kulutusta ja voit asettaa kulutushälytyksiä
  • Saat käyttöösi Helenin yli 100 vuoden kokemuksen sekä vision seuraavalle sadalle vuodelle
  • Asiantuntijamme on apunasi läpi asiakkuuden. Kokonaisvaltainen energiapalvelu kattaa koko elinkaaren aina ylläpitoon ja ohjaukseen

Kokonaisratkaisulla sähkölasku pienemmäksi

Jokioisten lankatehdas päätyi yhteistyöhön Helenin kanssa, kun sähkösopimuksen kilpailutus tuli ajankohtaiseksi. Sähkösopimuksen myötä lankatehdas hankki aurinkovoimalan sähkön omatuotantoa ajatellen. Helen hoiti kaiken tarjouksesta rakentamiseen ja lopputarkastukseen asti.

Aurinkovoimala tuottaa tehtaalle 20% sen tarvitsemasta sähköstä ja tehtaan sähkölasku on pienentynyt konkreettisesti. Katso videolta toimitusjohtaja Jarno Nummen mietteitä yhteistyöstä.

Kumppaniksi kotimainen edelläkävijä

Vahvista kilpailukykyäsi ja lyöttäydy uusien energiaratkaisujen edelläkävijöiden seuraan. Moni teollisuusyritys on jo valinnut Helenin salkunhoitopalvelun sekä räätälöityjä uusiutuvan energian ratkaisuja. 

Kun olet valmis kilpailuttamaan energiapalvelut, suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun yrityksellesi parhaimman kokonaisuuden. Heleniltä saat monipuolisen kokonaistarjoaman avaimet käteen -palveluna. Tuemme yritystäsi varmojen ja lisäarvoa tuovien energiavalintojen tekemisessä sekä vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa.

Aurinkovoimaloiden kohdalla kannattaa toimia erityisen nopeasti, sillä kysyntä on nyt ennätyskorkealla. Edullinen, uusiutuva ja päästötön aurinkosähkö on tällä hetkellä kannattavampaa kuin koskaan, sillä energiaomavaraisuus vähentää riippuvuutta sähkömarkkinasta.

Ota yhteyttä