Artikkeli / 9.3.2022

Neljä tapaa maksaa sähkölasku

Tiesitkö, että perinteiselle paperilaskulle on käteviä vaihtoehtoja? Voit vastaanottaa ja maksaa sähkölaskusi myös verkkopankissa, MobilePaylla tai Kivralla. Lue lisää maksutavoista!

E-laskun saat suoraan verkkopankkiisi

Mikä? Saat sähköisessä muodossa olevan e-laskun verkkopankkiisi, jossa voit tarkastella laskuasi, maksaa, arkistoida tai tulostaa sen.

Miten? Kirjaudu verkkopankkiin, valitse e-laskun tilaus ja laskuttajaksi Helen Oy sekä anna tunnistetiedoksi laskun viitenumero.

Muuta? Tarkista ja tilaa. Seuraava lasku saattaa tulla vielä paperilla. Siitä eteenpäin laskusi tulee e-laskuna verkkopankkiin.

MobilePayssa maksat laskun swaippaamalla

Mikä? MobilePay on kätevä tapa vastaanottaa ja maksaa laskusi puhelimella, kun olet rekisteröitynyt MobilePay-sovelluksen käyttäjäksi.

Miten? Valitse MobilePay laskutustavaksi sähkösopimuksen tekemisen yhteydessä Helenin verkkosivuilla tai asiakaspalvelussa.

Muuta? Helenin asiakkaana voit vaihtaa laskutustavaksi MobilePayn kirjautumalla helen.fi-asiointipalveluun päivitä omia tietoja -osiosta.

Voit vastaanottaa laskut Kivra-sovellukseen

Mikä? Kivra-digipostipalvelulla voit lähettää ja vastaanottaa ympäristöystävällistä digipostia.

Miten? Jos vastaanotat laskusi kirjeitse paperilaskuna, lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai kirjaudu verkkoselaimella. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Muuta? Rekisteröidyttyäsi saat Helenin laskut Kivraasi.

Vanhan ajan paperilasku kolahtaa postiluukkuun

Mikä? Paperilasku on perinteinen tapa saada lasku kotiin.

Miten? Saat postin tuoman paperilaskun kirjekuoressa postiluukkuusi tai postilaatikkoosi.

Muuta? Vaihtamalla paperilaskun johonkin yllä olevista maksutavoista pienennät hiilijalanjälkeäsi ja helpotat maksamista.

Lue lisää aiheesta

Fiksu energiankäyttö