Artikkeli / 9.3.2022

Kolme tapaa maksaa sähkölasku

Tiesitkö, että perinteiselle paperilaskulle on käteviä vaihtoehtoja? Voit vastaanottaa ja maksaa sähkölaskusi myös verkkopankissa tai Kivralla. Lue lisää maksutavoista!

E-laskun saat suoraan verkkopankkiisi

Mikä? Saat sähköisessä muodossa olevan e-laskun verkkopankkiisi, jossa voit tarkastella laskuasi, maksaa, arkistoida tai tulostaa sen.

Miten? Kirjaudu verkkopankkiin, valitse e-laskun tilaus ja laskuttajaksi Helen Oy sekä anna tunnistetiedoksi laskun viitenumero.

Muuta? Tarkista ja tilaa. Seuraava lasku saattaa tulla vielä paperilla. Siitä eteenpäin laskusi tulee e-laskuna verkkopankkiin.

OmaPosti tuo laskut luoksesi sähköisesti

Mikä? OmaPosti on Postin digitaalinen palvelu. Otettuasi palvelun käyttöön, voit vastaanottaa OmaPostiin haluamiltasi lähettäjiltä kirjeitä ja laskuja sähköisessä muodossa.

Miten? Ota OmaPosti käyttöön Postin verkkosivuilla tai lataamalla OmaPosti-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja rekisteröitymällä käyttäjäksi.

Muuta? Voit itse päättää miltä lähettäjiltä otat kirjeitä ja laskuja vastaan vain sähköisessä muodossa OmaPostin asetuksista kohdasta “Lähettäjävalinnat”. 

Vanhan ajan paperilasku kolahtaa postiluukkuun

Mikä? Paperilasku on perinteinen tapa saada lasku kotiin.

Miten? Saat postin tuoman paperilaskun kirjekuoressa postiluukkuusi tai postilaatikkoosi.

Muuta? Vaihtamalla paperilaskun johonkin yllä olevista maksutavoista pienennät hiilijalanjälkeäsi ja helpotat maksamista.

Lue lisää aiheesta

Fiksu energiankäyttö