Artikkeli / 11.5.2022

Vuodet ollu tuulisii – Näistä asioista saa virtaa JVG

JVG:n Jare ja VilleGalle saavat virtaa ainakin TikTokin reseptivideoista ja Nuuksion kävelylenkeistä. Mistä muusta, lue tämä juttu, niin tiedät.

Teksti: Emilia Saloranta Kuvat: Niko Karlsson

1. Joukkuelajit & golf

VilleGalle: Kaikenlainen urheilu on ollut molemmille tärkeää koko elämän ajan. Uran aikana se on palauttanut, kun on viikonloppu painettu keikkoja. Lätkän lisäksi pelaan tennistä, padelia, sulkapalloa ja olen käynyt nyrkkeilemässäkin. Nyt on tullut urheiltua joka päivä, joten olen käynyt muutaman kerran myös hot joogassa hoitamassa kehoa.

Jare: Löysimme muutama vuosi sitten myös golfin. Se on hyvää vastapainoa muulle urheilulle ja keikkailulle, joissa sykkeet pyörii tapissa. Golfatessa pääsee myös hiljaisuuteen, mitä iän myötä on alkanut arvostaa.

2. Yksinolo & etäpalaverit

VilleGalle: Korona-aikana olen oppinut saamaan voimaa yksinolosta. Olen huomannut, että sohvalla makaaminen onkin aika mukavaa hommaa ja tuntuu oudolta lähteä jonnekin, missä on paljon jengiä.

Jare: Huomasin elokuvamme kutsuvierasensi-illassa, että olen vieroittunut ihmispaljoudesta. Jatkossa varmasti virtaa lisää se, että pienemmät palaverit voi hoitaa etänä.

3. Terapeuttinen kokkailu

VilleGalle: Nyt kun on ollut aikaa, olen yrittänyt itse laittaa terveellisempää ruokaa. Olen katsonut TikTok-videoilta reseptejä: tulinen pasta bolognese on ollut bravuurini.

Jare: En ole aikaisemminkaan kokkaillut paljon, mutta nyt olen huomannut, että se on parhaimmillaan terapeuttista.

4. Luonto

VilleGalle: Olen käynyt aina vanhempieni mökillä. Nyt minulla on haaveissa oma mökki, jolle pääsisi rauhoittumaan.

Jare: En ole aikaisemmin ollut mikään luonnossa liikkuja, mutta nykyisin saatan käydä silloin tällöin Nuuksiossa kävelylenkillä.

JVG

JVG, eli helsinkiläiset Jare Brand, 34, ja Ville Galle, 34, ovat Suomen menestynein rap-duo. Kaksikon elämästä kertova dokumenttielokuva Vuodet ollu tuulisii on nähtävänä elokuvissa koko maassa.