Hohde-aurinkovoimala

Hohde-aurinkovoimalalla tuotat uusiutuvaa sähköä uudella ja kehittyneellä teknologialla. Hohde-aurinkovoimala tarjoaa erinomaisen hyötysuhteen sekä tehontuottotakuun ja varmistaa, että aurinkovoimalasi sähköntuotanto on tehokasta erityisesti korkeissa lämpötiloissa. Lue lisää Hohde-aurinkovoimalasta ja ota yhteyttä sivun alalaidasta.

Ota yhteyttä

Tehokasta aurinkosähkön tuottoa uudella teknologialla

Hohde on Helenin toimittama aurinkovoimala, joka koostuu n-tyypin HJT-aurinkopaneeleista. Paneelien hyötysuhde, eli teho pinta-alaan nähden on perinteisiä aurinkopaneeleita parempi, ja ne tarjoavat erinomaisen tehon myös 25 käyttövuoden jälkeen. Uuden sukupolven teknologian ansiosta paneelien lämmönsietokyky on parempi, ja ne tuottavat sähköä tehokkaammin erityisesti korkeissa lämpötiloissa.

Hohde-aurinkovoimala koostuu kokomustista paneeleista, joiden ansiosta aurinkovoimala on esteettisesti miellyttävä ja lähes huomaamaton kokomustalla katolla.

  • Uutta, kehittynyttä ja tehokasta teknologiaa
    Paneelien uusi teknologia, n-tyypin HJT, tarjoaa paremman tehontuottotakuun ja suuremman tehon pienemmällä pinta-alalla, jonka myötä aurinkovoimalasi hyötysuhde on paras mahdollinen.​
  • Parempi teho korkeissa lämpötiloissa​
    Hohde-aurinkovoimala säilyttää tehon perinteisiä paneeleita paremmin korkeissa, yli 25 asteen lämpötiloissa.​
  • Tyylikäs kokomusta muotoilu​
    HJT-paneelien kokomusta muotoilu on esteettisesti miellyttävä ja huomaamaton erityisesti mustalla katolla.

Oma Helenillä kaikki hyöty irti aurinkopaneeleista

Oma Helen -sovellus pitää sinut ajantasalla kaikissa energia-asioissasi. Se tuo yhteen näkymään kaiken tarvitsemasi tiedon kotisi sähkön kulutuksesta ja aurinkopaneeliesi tuotannosta. Oma Helenin avulla voit esimerkiksi kohdentaa kulutusta juuri niihin ajankohtiin, kun aurinkopaneelit tuottavat eniten sähköä.

 

Tutustu Oma Heleniin

Palvelu on saatavilla alueellasi!

Kerro vielä muutama lisätieto:

Valitettavasti palvelu ei ole saatavilla alueellasi

Toimitamme ja asennamme aurinkopaneeleita suurimpaan osaan Suomea.

Emme toistaiseksi toimita aurinkopaneeleita Pohjois-Pohjanmaalle, Lappiin tai pohjois-Kainuuseen.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Helenillä löydät täältä.