Hohde-solkraftverket

Med Hohde-solkraftverket producerar du förnybar el med ny och avancerad teknik. Hohde erbjuder en utmärkt verkningsgrad och uteffektgaranti, samt säkerställer att elproduktionen i ditt solkraftverk är effektiv i synnerhet vid höga temperaturer. Läs mer om Hohde-solkraftverket och kontakta oss längst ner på sidan.

Ta kontakt

Effektiv produktion av solenergi med ny teknik

Hohde är ett solkraftverk som består av HJT-solpaneler av n-typ och levereras av Helen. Panelernas verkningsgrad, dvs. effekt i förhållande till ytan, är högre än hos traditionella solpaneler, och de erbjuder en utmärkt uteffektgaranti efter 25 års användning. Tack vare den nya generationens teknik har panelerna en högre värmetålighet och producerar el effektivare, speciellt vid höga temperaturer.

Hohde-solkraftverket består av helsvarta paneler som gör solkraftverket estetiskt tilltalande och nästan osynligt på ett helsvart tak.

  • Ny, avancerad och effektiv teknik
    Panelernas nya teknik, HJT av n-typ, erbjuder en bättre uteffektgaranti och en högre effekt med mindre yta, vilket gör att ditt solkraftverk har den bästa möjliga verkningsgraden.
  • Bättre effekt i höga temperaturer
    Hohde-solkraftverket behåller effekten bättre än traditionella paneler vid höga temperaturer på över 25 grader.
  • Elegant helsvart design
    HJT-panelernas helsvarta design är estetiskt tilltalande och osynlig i synnerhet på svarta tak.

Dra full nytta av solpanelerna med Oma Helen

Appen Oma Helen håller dig uppdaterad i alla energiärenden. Den ger dig all nödvändig information om ditt hems elförbrukning och dina solpanelers produktion i en och samma översiktsvy. Med hjälp av appen kan du till exempel koncentrera förbrukningen till de tider då dina solpaneler producerar mest el.

Bekanta dig med Oma Helen

Tjänsten finns i din kommun.

Tjänsten är tyvärr inte tillgänglig i din kommun