Blogi / 19.12.2016

Tule keskustelemaan uusiutuvasta energiasta!

Tässä sitä nyt sitten ollaan. Ryhtymässä julkiseen keskusteluun siitä, miten kohti hiilineutraalia Helsinkiä edetään.

Teksti: Sanna Jääskeläinen

Tämä on Helsingin Energian historian kaikkien aikojen ensimmäinen julkinen blogi. Tuntuu hienolta, mutta kyllä jännittää. Syntyykö tästä kamalien kysymysten sekamelska, joka työllistää ihmisiämme viidessä vuorossa vai kuivahtaako homma kasaan heti alkumetreillä? Kollega toisesta energiayhtiöstä pyöritteli silmiään, toivotti onnea ja kertoi seuraavansa kiinnostuksella.

Meni syteen tai saveen, tästä se alkaa.

Kirjoittajina tulee olemaan niitä propellipäitä ja insinöörejä, jotka työkseen oikeasti kehittävät tulevaisuuden energiaratkaisuja. Haastamme keskusteluun kaikki (uusiutuvasta) energiasta kiinnostuneet. Lupaamme omalta osaltamme vastata hankaliinkin kysymyksiin ja valottaa asioita eri näkökulmista – välillä syvälle pelletin olemukseen kaivautuen ja välillä globaalille tasolle tähystäen.

Ajatus tästä blogista syntyi, kun Helsingin Energian kehitysohjelman toteutuksesta kuunneltiin kaupunkilaisia. Aloitetulle keskustelulle tarvittiin jatkopaikka ja sitä haluttiin laajentaa. Me lupaamme tehdä parhaamme, mutta vastuu tämän blogin tasosta siirtyy nyt vastaanottajalle.

Osallistu keskusteluun, kysy ja kommentoi!

Lue lisää aiheesta

Hiilineutraalisuus