Blogi / 19.12.2016

Joko sinulla on nimikkopaneeli?

Kivikkoon rakennettavan aurinkovoimalan nimikkopaneelien myynti on alkanut, ja lähes kolmasosa paneeleista on jo myyty. Aurinkosähkön tuottajaksi pääsee helposti muutamalla klikkauksella.

Rakennamme Helsingin Kivikkoon lähes 3000 paneelin aurinkovoimalan, joka tulee valmistuessaan olemaan Suomen suurin. Rakentaminen alkaa loppukesällä, ja valmista tulee syksyllä.

Lähes tuhat paneelia on jo myyty, mutta vapaita aurinkopaneeleita riittää vielä!

Yhdenkin paneelin hankkiminen lisää uusiutuvan energian tuotantoa Suomessa. Yksi paneeli tuottaa parhaimmillaan sähköä 25 energiansäästölampun verran. 4,40 euron kuukausihinnalla saa paikallista aurinkoenergiaa todellisiin kustannuksiin perustuen.

Joko sinulla on nimikkopaneeli?

Kun ostat nimikkopaneelin, Suomessa tuotetun aurinkoenergian määrä kasvaa täsmälleen nimikkopaneelin tuotannon verran. Lupaamme rakentaa lisää aurinkovoimaa niin kauan kuin kysyntää riittää.

Voit nimetä oman paneelisi omalla nimelläsi tai vaikka perheenjäsenesi nimellä, ja kertoa aurinkopaneelistasi kavereillesi helposti somen kautta. Paneelin voi myös hankkia nimeämättä sitä.

Kun voimala on valmis, sen tuotantoa voi seurata verkossa. Näet livekameran välityksellä, kuinka aurinko paistaa voimalaan, ja kuinka tuotanto muuttuu auringonpaisteen mukaan. Jo nyt voit katsoa, kuinka Suvilahden aurinkovoimala tuottaa tällä hetkellä sähköä.

Teksti: Marina Galkin-Aalto

Lue lisää aiheesta

Aurinkoenergia Hiilineutraalisuus