Blogi / 18.4.2017

Haussa uusia energia-alan innovaatioita

Viisitoista suurimman kasvupotentiaalin omaavaa kasvuyritystä saa kahden päivän ajan maksutonta sparrausta Suomen liike-elämän asiantuntijoilta. Myös Helen osallistuu Energia-alan Kasvupolkuun.

Teksti: Perttu Lahtinen

Energia-alan kasvupolku hakee uusia innovaatioita, ideoita ja liiketoimintamalleja kasvuhakuisista pk-yrityksistä, yritysideoista tai isojen yritysten tiimeistä.

Haluamme menestyä yhdessä kasvuyritysten kanssa. Energia-alan Kasvupolulla tavoitteenamme on tunnistaa uusia lupaavia yrityksiä, kasvattaa yhteistä myyntiä ja toimia kasvun mahdollistajina myös omistusjärjestelyiden kautta – sekä tietysti pitää hauskaa!

Helen yhteistyössä kasvuyritysten kanssa

Kasvupolkuun osallistuminen on luontevaa jatkumoa yhteistyölle, jota Helen tekee kasvuyritysten kanssa. Tarkemmin yhteistyön motiiveja avasi Hannu Pikkarainen blogikirjoituksessaan viime marraskuussa: Mitä syvemmin startup-yritys ymmärtää suuryrityksen toimialaa, markkinoita ja kehitystrendejä, sitä paremmat mahdollisuudet startupilla on löytää asiakas, partneri tai ostaja yrityksestä.

Tervetuloa siis kaikki energia-alan mahdollisuuksista kiinnostuneet yritykset tai yhteisöt mukaan Kasvupolun starttiin yhdessä Helenin ja muiden energia-alan yhtiöiden kanssa!

Kasvupolun starttitilaisuus järjestetään 19.4. Helsingissä Future of Energy -tapahtuman yhteydessä.

Lue lisää aiheesta

Älykkäät ratkaisut