Blogi / 17.9.2020

Helenille vastuullisuus on menestystekijä

Helenille kumppaniverkosto on tärkeä. Haluamme, että palveluiden ja tavaroiden toimittajamme sitoutuvat kanssamme vastuulliseen toimintaan taloudellisessa, sosiaalisessa ja ekologisessa mielessä.

Teksti: Maiju Westergren

Jotta sähköä, lämpöä, jäähdytystä sekä uusia energiaratkaisuja ja -palveluita syntyy, on ketjussa Helenin lisäksi useita toimittajia ja kumppaneita. Haluamme nyt korostaa tuotteidemme ja palveluidemme koko elinkaaren aikaista vastuullisuuden tärkeyttä ja otamme käyttöön kaikissa hankinnoissamme yritysvastuuvaatimukset, Supplier Code of Conduct -periaatteet, joihin kaikkien Helenin toimittajien on sitouduttava.

Helenissä on tehty pitkäjänteistä työtä hankintojen vastuullisuusnäkökohtien parissa, ja otamme huomioon vastuullisuuden koko hankintaprosessissamme. Supplier Code of Conduct -sopimus tuo nyt vastuulliset hankintaperiaatteet näkyviksi ja sitouttaa toimittajamme vastuulliseen toimintaan. Toimittajamme sitoutuvat vastaamaan vastuullisuuskyselyymme, jonka perusteella voimme tehdä myös vastuullisuusauditointeja yhteistyökumppanimme toimintaan liittyen.

Yritys on yhtä vastuullinen kuin lopputuotteen tai palvelun valmistuksessa mukana olleet suorat ja epäsuorat toimijat. Tutustu tarkemmin Helen-konsernin vastuullisuuspolitiikkaan.

Lue lisää aiheesta

Helen