Hei, me ollaan nyt Helen!

Helsingin Energia on nyt Helen. Vaikka nimemme muuttuu, jatkuu toimintamme ennallaan Helen-nimen alla. Tarjoamme sinulle jatkossakin maailman parasta kaupunkienergiaa.

Hei, me ollaan nyt Helen!

Toimintamme lähtökohdat pysyvät entisellään – lämmitämme, sähköistämme ja jäähdytämme kotisi ja työpaikkasi kuten ennenkin. Palvelumme säilyvät ennallaan, eikä muutos edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä.

Vaikka paljon pysyy, jotain myös muuttuu. Monille tutut logon kolme salamaa saavat uuden muodon ja värin.

Nimenmuutoksen taustalla on Helsingin Energia -liikelaitoksen yhtiöittäminen. Olemme siis nykyään osakeyhtiö. Muutos pohjautuu kuntalain muutokseen, joka käytännössä edellyttää kilpailluilla markkinoilla toimivien liikelaitosten muuttamisen yhtiömuotoon. Omistuspohjamme säilyy ennallaan, olemme jatkossakin Helsingin kaupungin 100-prosenttisesti omistama ja siis helsinkiläisten oma energiayhtiö.

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin