• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Joko sinulla on nimikkopaneeli?

  • 2016-12-19
Kivikkoon rakennettavan aurinkovoimalan nimikkopaneelien myynti on alkanut, ja lähes kolmasosa paneeleista on jo myyty. Aurinkosähkön tuottajaksi pääsee helposti muutamalla klikkauksella.

Rakennamme Helsingin Kivikkoon lähes 3000 paneelin aurinkovoimalan, joka tulee valmistuessaan olemaan Suomen suurin. Rakentaminen alkaa loppukesällä, ja valmista tulee syksyllä.

Lähes tuhat paneelia on jo myyty, mutta vapaita aurinkopaneeleita riittää vielä!

Yhdenkin paneelin hankkiminen lisää uusiutuvan energian tuotantoa Suomessa. Yksi paneeli tuottaa parhaimmillaan sähköä 25 energiansäästölampun verran. 4,40 euron kuukausihinnalla saa paikallista aurinkoenergiaa todellisiin kustannuksiin perustuen.

Joko sinulla on nimikkopaneeli?

Kun ostat nimikkopaneelin, Suomessa tuotetun aurinkoenergian määrä kasvaa täsmälleen nimikkopaneelin tuotannon verran. Lupaamme rakentaa lisää aurinkovoimaa niin kauan kuin kysyntää riittää.

Voit nimetä oman paneelisi omalla nimelläsi tai vaikka perheenjäsenesi nimellä, ja kertoa aurinkopaneelistasi kavereillesi helposti somen kautta. Paneelin voi myös hankkia nimeämättä sitä.

Kun voimala on valmis, sen tuotantoa voi seurata verkossa. Näet livekameran välityksellä, kuinka aurinko paistaa voimalaan, ja kuinka tuotanto muuttuu auringonpaisteen mukaan. Jo nyt voit katsoa, kuinka Suvilahden aurinkovoimala tuottaa tällä hetkellä sähköä.

Teksti: Marina Galkin-Aalto

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  • 19.12.2016

Lisää aurinkoa, pian sitä saa!

Kilvan lisääntyvän auringonpaisteen kanssa alamme rakentaa toista aurinkovoimalaa Helsinkiin. Uusi aurinkovoimala tulee olemaan peräti kaksi kertaa Suvilahden aurinkovoimalaa suurempi.
  • 19.12.2016

Suomen suurin aurinkovoimala käynnistyi – Paneeleita silmän kantamattomiin

Kivikon aurinkovoimala on alkanut tuottaa sähköä. Jesss! Paneelikentän reunalta katsottuna näyttää, että viimeiset paneelit häviävät horisontin taa. Näky on mykistävä.
  • 19.12.2016

Jos kesän sää oli osin pettymys, Suvilahden tuotanto ei

Suvilahden aurinkovoimala täytti tuotanto-odotukset ja Kivikossa homma etenee.