Kokemuksia / 11.5.2018

Helenistä Helkama-kiinteistöjen uusi kumppani

Helen vakuutti Helkama-Kiinteistöt asiakaslähtöisellä toiminnallaan ja monipuolisella osaamisellaan. Helen toimittaa jatkossa sähkön Helkama-Kiinteistöille ja sitä kautta myös kiinteistöissä toimiville yrityksille.

Teksti: Ritva Määttänen Kuvat: Valtteri Hirvonen

- Tavoitteena on saavuttaa pitkäjänteinen kumppanuussuhde Helkama-kiinteistöjen kanssa siten, että he voivat hyödyntää Helenin monipuolisia tuotteita ja palveluja pitkälle tulevaisuuteen, kertoo myyntipäällikkö Ritva Määttänen.

Helkama-Kiinteistöt vuokraa omistamistaan kiinteistöistä mm. varasto-, toimisto- ja myymälätilaa sekä kokous- ja kabinettitiloja.

Miksi Helen?

Helkama-Kiinteistön toimitusjohtaja Juha Kekkonen kertoo Espoon Muuralan Helkama-Talossa, miksi he valitsivat Helenin sähköntoimittajaksi. Helkama-Talossa toimii useita eri yrityksiä, mm. Helkama-Auto, joka on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa sekä Avis- ja Budget-autovuokraustoiminta, Amica-ravintola ja polkupyöräilyn erikoisliike Baiks.

– Valitsimme Helenin seuraavaksi Helkama-Kiinteistöjen sähköntoimittajaksi kilpailutuksen pohjalta. Haimme palveluntarjoajaa, joka tarjoaa asiakasarvoa kokonaisvaltaisella palvelulla ja kustannustehokuutta palvelutarjonnallaan. Helen vakuutti asiakaslähtöisellä toiminnallaan ja monipuolisella osaamisellaan, toimitusjohtaja Kekkonen sanoo.

– Ympäristön ja vastuullisuuden täytyvät olla myös sähkökumppanille tärkeitä asioita. Tämän vuoksi Helenin ilmastoneutraali toimintapa tukee myös polkupyöräliiketoiminnan perusarvoja, Baiksin toimitusjohtaja Marita Leminen kommentoi yhteistyötä positiivisin mielin.

- Pyöräily on ekologinen liikkumismuoto, ja se edistää ihmisen hyvinvointia. Etenkin sähköavusteisten polkupyörien suosio on lähtenyt hurjaan kasvuun. Sähköpyörän avustuksella pidempikin matka taittuu reippaasti, ja liikenneruuhkissa perille pääsee usein myös nopeammin kuin henkilöautolla tai joukkoliikennevälineillä, Leminen kertoo.

Tuotevaihtoehtoja asiakkaan tarpeisiin

Helen ja Baiks tarjoavat tuotevaihtoehtoja eri kategorioihin ja käyttötarkoituksiin, asiakkaan tarpeet huomioiden.

- Jokainen yritys myös Helkama-Kiinteistöissä tarvitsee sähköä, ja siksi energiakumppanuus on verrattavissa liiketoimintaan; yhdessä teemme ja kehitämme saavuttaaksemme parhaan mahdollisen tuloksen, kiteyttää Kekkonen.

Lue lisää aiheesta

Yritykset