Kokemuksia / 9.9.2020

"Helen on hoitanut upeasti aivan kaiken tarjouksesta aurinkovoimalan rakentamiseen asti"

Jarno Nummi toimii toimitusjohtajana Jokioisten Lankatehtaalla. Kotimainen tehdas toimittaa ja valmistaa rautalankaa ja rautalankatuotteita rautakaupoille, sekä suomalaisen teollisuuden tarpeisiin. Yritys haluaa olla omalta osaltaan muuttamassa terästeollisuutta vihreämpään suuntaan.

Jokioisten Lankatehdas toimii vuonna 1943 rakennetussa tehtaassa keskellä Kanta-Hämettä, Jokioisten kunnassa. Yhteistyö Helenin kanssa alkoi, kun sähkösopimuksen kilpailutus tuli yhtiössä ajankohtaiseksi. Kun Helen pystyi tarjoamaan sähkön lisäksi yritykselle myös aurinkovoimalajärjestelmän, oli kumppanin valinta helppoa.

– Aurinkopaneelit tukivat täysin ajatustamme kestävästä kehityksestä, sekä energian omatuotannosta, Nummi pohtii.

Hyvää yhteistyötä ja vihreää energiaa

Jarno Nummi on tyytyväinen sujuvaan yhteistyöhön Helenin kanssa Aurinkovoimalan rakentamisen parissa.

– Yhteistyö Helenin kanssa on sujunut erittäin positiivisesti. Aurinkovoimalan rakentamiseen liittyy paljon hakemuksia ja lupia, ja Helen on hoitanut aivan kaiken tarjouksesta rakentamiseen ja lopputarkastukseen asti, Nummi kiittelee.

Aurinkovoimalan asentamisen myötä Nummi on alkanut seuraamaan aiempaa tarkemmin tehtaan sähkön kulutusta ja samalla myös aurinkopaneelien energiantuottoa. Aurinkovoimala on jo tuottanut yhtiölle konkreettista hyötyä pienentyneen sähkölaskun myötä.

– Aurinkopaneelit tuottavat meille noin 20% meidän tarvitsemasta sähköstä, kertoo Nummi.

Osaava ja asiantunteva kumppani

Aurinkopaneelit eivät ole rautalankatuotteiden valmistajan erityisosaamista, jonka vuoksi asiantuntevalle kumppanille oli projektissa tarvetta.

– Suosittelen Heleniä kumppaniksi muillekin. Kun liikutaan hieman itselle tuntemattomilla vesillä aurinkopaneelien parissa, niin asiantuntemus löytyy heiltä, Nummi tuumaa tyytyväisenä.

Lue lisää

Lue lisää aurinkovoimaloista ja ota yhteyttä, niin laskemme sinulle tarjouksen!

Lue lisää aiheesta

Yritykset