Muutostyöt

Kaukolämpö- ja jäähdytysliittymien kaikki muutostyöt tilataan sähköisen asiointipalvelun kautta. Muutostöitä ovat kaukolämpöliittymän katkaisu tai irtisanominen sekä kaukolämpömittauskeskuksen tai putkien muutos. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kaukolämmön muutostöistä, ota yhteyttä sähköpostitse klmuutostyot@helen.fi.

Kaukolämpöliittymän mittauskeskuksen tai putkien muutos

Tilaa kaukolämpömittauskeskuksen tai putkien muutos, jos haluat siirtää mittauskeskuksen tai putkien paikkaa tai haluat pienentää tai suurentaa mittauskeskuksen tai putkien DN-kokoja. Otathan meihin yhteyttä vähintään kolme kuukautta ennen töiden aloitusta.

Pyydämme kiinteistön LVI-suunnittelijaa toimittamaan muutostyösuunnitelmat meille dokumenttien latauspalvelun kautta. Niiden perusteella laadimme teille tarjouksen muutostyön toteutuksesta.

Mikäli kiinteistöönne tarvitaan uudet kaukolämmön asiakaslaitteet, vastaa asiakas itse niiden hankinnasta ja asennuttamisesta Helenin hyväksymällä lämpöurakoitsijalta.

Tilaa muutos kaukolämpöliittymään

Kaukolämpöliittymän väliaikainen katkaisu

Tilaa katkaisu, jos kohde puretaan ja tilalle tulee uusi kohde kaukolämpöön tai työmaan takia joudutaan tekemään väliaikainen katkaisu. Kohteen purkutöitä ei saa aloittaa ennen kuin kaukolämpöliittymä on purettu turvallisesti. Kaukolämpöliittymän katkaisutyöt pitävät sisällään esimerkiksi kaivuuluvan, käyttökeskeytyksen, mittarin noudon, kaivuu- ja putkityöt, katkaisukohdan eristystyön, täyttötyön. Otathan meihin yhteyttä vähintään kolme kuukautta ennen töiden aloitusta. Jos olet juuri ostanut kiinteistön, muista tehdä myös omistajanvaihto kaukolämpösopimukselle.

Kaukolämmön sopimusmuutokset ja neuvonta kaukolampo@helen.fi puh: 09 617 8014

Tilaa väliaikainen katkaisu

Kaukolämpöliittymän irtisanominen

Tilaa kaukolämpöliittymän irtisanominen, jos haluat irtisanoutua kaukolämmöstä. Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen haluamaasi irtisanomisajankohtaa. Kaukolämmöstä irtisanoutuminen vaatii kaukolämpöliittymän katkaisutyöt. Irtautumisesta peritään aiheutuvat kustannukset.   Kaukolämpöliittymän katkaisutyöt pitävät sisällään esimerkiksi kaivuuluvan, käyttökeskeytyksen, mittarin noudon, kaivuu- ja putkityöt, katkaisukohdan eristystyön, täyttötyön. Mikäli myyt kiinteistösi, kaukolämpöliittymää ei irtisanota vaan sopimus siirretään seuraavalle omistajalle.

Kaukolämmön sopimusmuutokset ja neuvonta: kaukolampo@helen.fi puh: 09 617 8014

Tilaa liittymän irtisanominen

Katso myös


Kaukolämmön palvelut ja käyttöraportointi nykyisille asiakkaille

Tutustu kaukolämmön palveluihin nykyisille asiakkaillemme.


Laiteuusinta

Me autamme, kun on aika uusia lämmityslaitteet.


Sopimusasiat

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, kun haluat kysyä esimerkiksi sopimuksista, laskutuksesta, kulutuslukemista tai kaukolämpölaitteista.


Kaukolämpölaitteet

Kaukolämpöasiakkaille toimitetaan lämpöä Helenin kaukolämpöverkossa kiertävän kuuman veden avulla.


Sopimusvesivirrasta

Seuraamme kaukolämpöasiakkaidemme energiankulutusta hyödyntäen etäluennalla kerättyä mittausdataa.