Muutostyöt

Kaukolämpö- ja jäähdytysliittymien kaikki muutostyöt tilataan sähköisen asiointipalvelun kautta. Muutostöitä ovat kaukolämpö- ja jäähdytysliittymän katkaisu tai irtisanominen sekä kaukolämpömittauskeskuksen tai putkien muutos. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää muutostöistä, ota yhteyttä sähköpostitse klmuutostyot@helen.fi.

Kaukolämpö- ja jäähdytysliittymän mittauskeskuksen tai putkien muutos

Tilaa kaukolämpö- ja jäähdytysmittauskeskuksen tai putkien muutos, jos haluat siirtää mittauskeskuksen tai putkien paikkaa tai haluat pienentää tai suurentaa mittauskeskuksen tai putkien DN-kokoja. Otathan meihin yhteyttä vähintään kolme kuukautta ennen töiden aloitusta.

Pyydämme kiinteistön LVI-suunnittelijaa toimittamaan muutostyösuunnitelmat meille dokumenttien latauspalvelun kautta. Niiden perusteella laadimme teille tarjouksen muutostyön toteutuksesta.

Mikäli kiinteistöönne tarvitaan uudet kaukolämmön tai -jäähdytyksen asiakaslaitteet, vastaa asiakas itse niiden hankinnasta ja asennuttamisesta Helenin hyväksymällä lämpöurakoitsijalta.

Tilaa muutos kaukolämpöliittymään


Kaukolämpö- tai jäähdytysliittymän väliaikainen katkaisu

Tilaa katkaisu, jos kohde puretaan ja tilalle tulee uusi kohde kaukolämpöön tai -jäähdytykseen tai työmaan takia joudutaan tekemään väliaikainen katkaisu. Kohteen purkutöitä ei saa aloittaa ennen kuin kaukolämpö tai -jäähdytysliittymä on purettu turvallisesti. Katkaisutyöt pitävät sisällään esimerkiksi kaivuuluvan, käyttökeskeytyksen, mittarin noudon, kaivuu- ja putkityöt, katkaisukohdan eristystyön, täyttötyön. Otathan meihin yhteyttä vähintään kolme kuukautta ennen töiden aloitusta. Jos olet juuri ostanut kiinteistön, muista tehdä myös omistajanvaihto kaukolämpö tai -jäähdytyssopimukselle.

Kaukolämmön ja -jäähdytyksen sopimusmuutokset ja neuvonta kaukolampo@helen.fi puh: 09 617 8014

Tilaa väliaikainen katkaisu


Kaukolämpö tai -jäähdytysliittymän irtisanominen

Tilaa kaukolämpö tai -jäähdytysliittymän irtisanominen, jos haluat irtisanoutua kaukolämmöstä. Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen haluamaasi irtisanomisajankohtaa. Kaukolämmöstä irtisanoutuminen vaatii kaukolämpöliittymän katkaisutyöt. Irtautumisesta peritään aiheutuvat kustannukset.   Kaukolämpöliittymän katkaisutyöt pitävät sisällään esimerkiksi kaivuuluvan, käyttökeskeytyksen, mittarin noudon, kaivuu- ja putkityöt, katkaisukohdan eristystyön, täyttötyön. Mikäli myyt kiinteistösi, kaukolämpö tai -jäähdytysliittymää ei irtisanota vaan sopimus siirretään seuraavalle omistajalle.

Kaukolämmön tai -jäähdytyksen sopimusmuutokset ja neuvonta: kaukolampo@helen.fi puh: 09 617 8014

Tilaa liittymän irtisanominen

Katso myös


Kaukolämmön palvelut ja käyttöraportointi nykyisille asiakkaille

Tutustu kaukolämmön palveluihin nykyisille asiakkaillemme.