Sähkötapaturmavakuutus

Kun ostat sähkön meiltä, saat myös vakuutuksen sähkötapaturman varalle.

Vakuutus koko perheelle

Sähkötapaturmat ovat Suomessa melko harvinaisia. Sähkölaitteiden pakollinen ennakkotarkastus on kuitenkin EU:n myötä poistunut, ja silloin tällöin Suomen markkinoille pääsee sähköturvallisuuden kannalta puutteellisia laitteita. Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, olemme ottaneet kaikille sähköasiakkaillemme maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen.

Vakuutus koskee kaikkia perheenjäseniä. Se korvaa ilman omavastuuta vapaa-aikana kodissa tai kodin ulkopuolella sattuneen sähkötapaturman aiheuttaman henkilövahingon. Korvausta voi hakea muun muassa hoitokuluista ja pysyvästä vammasta.

Vakuutusturva on enimmillään 8 500 €. Vakuutukseen sovelletaan ryhmätapaturmavakuutuksen ehtoja.

Jos sinulla on ennestään tapaturmavakuutus, sähkötapaturmavakuutus tuo sinulle lisäturvaa. Sähkötapaturmasta aiheutuneet hoitokulut korvataan vain yhdestä vakuutuksesta. Jos tapaturmasta aiheutuu pysyvä haitta tai kuolema, korvaus maksetaan sekä sähkötapaturmavakuutuksesta että mahdollisesta muusta vakuutuksesta.

Vakuutus on hankittu OP Vakuutus Oy:ltä (ent. Pohjola) ja se on voimassa toistaiseksi. Jos sinulle tai jollekin perheenjäsenellesi sattuu vahinko, joka mielestäsi kuuluu sähkötapaturmavakuutuksen piiriin, tee tapaturman hoidon jälkeen vahinkoilmoitus.

Tapaturmailmoituslomakkeita saat OP Vakuutus Oy:n konttoreista.

Sähkötapaturmavakuutus on Helenin asiakasetu, jonka saat käyttöösi, kun olet asiakkaamme.

Tee edullinen sähkösopimus

Katso myös


Sähköasiakkaan edut

Sähköasiakkaana saat Heleniltä rahanarvoisia etuja ja aina hyvää palvelua.


Oma Helen

Oma Helen -sovellus palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Sovellus kertoo kattavasti energiankäytöstäsi ja -tuotannostasi jopa tuntitasolla.


Sähkönsiirto Helsingissä

Helen myy sähköä kaikkialle Suomeen. Sähkönsiirrosta vastaa paikallinen sähköverkkoyhtiö.