Sähkösopimus Helsinki

Tilaa kotiisi sopiva sähkösopimus! Olipa asuinalueesi sitten Töölössä, Lauttasaaressa, Kalasatamassa tai missä tahansa Helsingin monista kaupunginosista, saat kotiisi Helenistä sopivan sähkösopimuksen vain muutamalla klikkauksella.

Tilaa nyt

Miksi valita Helenin sähkösopimus Helsingissä?

  • Sähköä luotettavasti paikalliselta ja kotimaiselta yritykseltä
  • Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, Helenillä on yli 600 000 asiakasta ympäri Suomen
  • Näppärä Oma Helen -sovellus, jolla sähkönkulutuksen seuranta on helppoa
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen
  • Sähköasiakkaanamme saat 20% alennusta Fennian kotivakuutuksesta

Tuotekuva_vuosi_640x427.jpg

Valitse sinulle parhaiten sopiva sähkösopimus

Etsitkö pörssisähkön joustavuutta, määräaikaisen sopimuksen varmuutta vai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen helppoutta? Tai haluaisitko sopimuksellesi vain uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä? Tutustu monipuoliseen sähkösopimustarjontaamme, joka sisältää myös uusiutuvalla energialla tuotettuja vaihtoehtoja. Vertaile sopimuksia ja valitse sinulle sopivin ratkaisu.

Tutustu ja tilaa

Hiiletön Helsinki

Helen Oy on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Tuotamme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä muun muassa voima- ja lämpölaitoksissa sekä lämpökeskuksissa eri puolella Helsinkiä. Lisäksi tuotantopakettiimme kuuluu monipuolinen valikoima vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimaa. Parannamme jatkuvasti energiatehokkuutta yli sadan vuoden kokemuksella.

Tavoitteenamme on hiilineutraali energiantuotanto vuoteen 2030 mennessä. Hiilineutraalisuusohjelmassamme kerromme toimenpiteistä, joilla saavutamme tavoitteemme, vähennämme riippuvuutta fossiilisesta tuontienergiasta ja lisäämme energiaomavaraisuutta.

Tutustu tarinaamme

pp__Helsinki_drone_12_fullres.jpg

470_muutto.jpg

Suunnitteletko muuttoa Helsinkiin?

Kun muuttopäiväsi lähestyy, muista hoitaa sähkösopimus kuntoon uuteen osoitteeseesi. Heleniltä saat sähkösopimuksen uuteen kotiisi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Sähkösopimus muuttajalle

Sähköä Helsinkiin

Tiesitkö, että sähkön myynnistä ja sähkönsiirrosta vastaavat eri yhtiö? Helsingissä sähkönjakelusta ja siirtohinnoista vastaa Helen Sähköverkko. Valitsemalla sähkön myyjäksi Helenin, varmistat, että sähkösi tulee luotettavalta toimijalta, ja saat käyttöösi modernit työkalut energianhallintaan. Helen Sähköverkon alueella asuvana Helenin sähkön myynnin asiakkaana saat myös kätevästi vain yhden laskun, jossa on mukana laskuttamamme sähköenergian käyttö sekä Helen Sähköverkon sähkönsiirtomaksut.

Tervetuloa Helenin asiakkaaksi!

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Sähkösopimusasiakkaanamme saat 20 % alennusta Fennian kotivakuutuksesta

Fennian kotivakuutusasiakkaana sinun on mahdollista saada vastaava alennus myös monista muista Fennian vakuutuksista. Edun saat ostaessasi kotivakuutuksen verkossa sähkösopimuksen ostamisen jälkeen.