Sähkösopimus Jyväskylä

Tilaa kotiisi sopiva sähkösopimus! Asuitpa Kortepohjassa, Palokassa, Kuokkalassa tai jossakin muussa Jyväskylän monista kaupunginosista, saat kotiisi Helenistä sopivan sähkösopimuksen vain muutamalla klikkauksella.

Tilaa nyt

Miksi valita Helenin sähkösopimus Jyväskylään?

  • Sähköä luotettavasti kotimaiselta yritykseltä
  • Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, Helenillä on yli 600 000 asiakasta ympäri Suomen
  • Näppärä Oma Helen -sovellus, jolla sähkönkulutuksen seuranta on helppoa
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen
  • Sähköasiakkaanamme saat 20% alennusta Fennian kotivakuutuksesta

vuosisahko.jpg

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus

Etsitkö pörssisähkön joustavuutta, määräaikaisen sopimuksen varmuutta vai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen helppoutta? Tai haluaisitko sopimuksellesi vain uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä? Tutustu monipuoliseen sähkösopimustarjontaamme, joka sisältää myös uusiutuvalla energialla tuotettuja vaihtoehtoja. Vertaile sopimuksia ja valitse sinulle sopivin ratkaisu.

Tutustu ja tilaa

Oletko muutamassa Jyväskylään?

Kun muuttopäiväsi lähestyy, muista hoitaa sähkösopimus kuntoon uuteen osoitteeseesi. Heleniltä saat sähkösopimuksen uuteen kotiisi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Sähkösopimus muuttajalle

470_muutto.jpg

Sähköä Jyväskylään

Tiesitkö, että sähkön myynnistä ja sähkönsiirrosta vastaavat eri yhtiöt? Jyväskylässä sähkönjakelusta ja siirtohinnoista vastaa Alva (ennen Jyväskylän Energia). Sähkön siirron osuutta sähkölaskussa ei voi kilpailuttaa. Sähkönmyyjän voit sen sijaan valita vapaasti mistä päin Suomea tahansa.

Suosittelemme Jyväskylään Helenin sähkösopimusta!

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Sähkösopimusasiakkaanamme saat 20 % alennusta Fennian kotivakuutuksesta

Fennian kotivakuutusasiakkaana sinun on mahdollista saada vastaava alennus myös monista muista Fennian vakuutuksista. Edun saat ostaessasi kotivakuutuksen verkossa sähkösopimuksen ostamisen jälkeen.