Käyttösähkö

Käyttösähkö on Helenin sähkösopimus toimitusvelvollisuuden* piirissä oleville asiakkaille. Sopimus on toistaiseksi voimassa, ja sen voi irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla. Saat tiedon mahdollisesta hinnanmuutoksesta vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa.

Käyttösähkön uusi hinta alkaen 1.11.2023 on 15,46 c/kWh.

Tilaa nyt

Kuka voi ostaa Käyttösähkö-sopimuksen?

Käyttösähkö on sähkösopimus, jonka voivat tilata Helenin toimitusvelvollisuuden* piirissä olevat kuluttaja- ja yritysasiakkaat. Tarkistamme, että tilaaja on oikeutettu solmimaan Käyttösähkö-sopimuksen. Mikäli osoittautuu, että asiakkuusehdot eivät täyty, varaamme mahdollisuuden irtisanoa sopimuksen.

(*Toimitusvelvollisuus tarkoittaa Helen Sähköverkon jakelualueella sijaitsevaa käyttöpaikkaa, jonka sähkön vuosikulutus on enintään 100 000 kWh/vuosi tai pääsulake korkeintaan 3 x 63 A.)

Sopimuksen tiedot

  • Toimitusvelvollinen sähkösopimus
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 14 vuorokauden irtisanomisajalla
  • Hinta mukailee sähkön markkinahinnan kehitystä
  • Sähkön alkuperä on Suomen tuotantoalkuperäjakauman mukainen
  • Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Käyttösähkö

Helenin toimitusvelvollisuustuote, jonka Helen Sähköverkon toimitusvelvollisuuden piirissä olevat asiakkaat voivat tilata. Sopimus on voimassa toistaiseksi.
19,12 c/kWh
Perusmaksu 4,74 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Sähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myydyn sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä

Saavutamme hiilineutraalin tulevaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa hyödyntämällä tekoälyä, kulutusta ohjaavaa dataa, älyverkkoa, hukkalämpöä ja uusiutuvia energialähteitä maalla, merellä ja ilmassa.