Käyttösähkö

Käyttösähkö on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka tuo helppoutta ja vaivattomuutta jokaiseen kotiin. Käyttösähkö soveltuu erityisesti kerrostaloasujille. Käyttösähkö on toimitusvelvollisuustuotteemme*, joka on tarkoitettu vain toimitusvelvollisuuden piirissä oleville asiakkaille.

Tilaa nyt

Käyttösähkö – helppo ja huoleton sähkösopimus kotiisi

Käyttösähkö on toistaiseksi voimassa oleva, hinnaltaan tasainen sähkösopimus. Käyttösähkön energiahinta voi kuitenkin muuttua, mikäli sähkömarkkinoilla tapahtuu merkittäviä muutoksia. Hinnanmuutoksista ilmoitamme hyvissä ajoin vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa. Sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.

Kuka voi ostaa Käyttösähkö-sopimuksen?

Käyttösähkön voivat tilata Helenin toimitusvelvollisuuden* piirissä olevat kuluttaja- ja yritysasiakkaat. Tarkistamme, että tilaaja on oikeutettu solmimaan Käyttösähkö-sopimuksen. Mikäli osoittautuu, että asiakkuusehdot eivät täyty, varaamme mahdollisuuden irtisanoa sopimuksen.

(*Toimitusvelvollisuus tarkoittaa Helen Sähköverkon jakelualueella sijaitsevaa käyttöpaikkaa, jonka sähkön vuosikulutus on enintään 100 000 kWh/vuosi ja pääsulake korkeintaan 3 x 63 A.)

Sopimuksen tiedot

  • Toimitusvelvollinen sähkösopimus
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 14 vuorokauden irtisanomisajalla
  • Hinta pysyy tasaisena, sähkömarkkinoiden kausivaihtelut huomioiden
  • Sopimus sisältää sähkötapaturmavakuutuksen koko perheellesi
  • Sähkön alkuperä on Suomen tuotantoalkuperäjakauman mukainen: ydinvoima 18 %, fossiiliset 70 %, uusiutuvat 12 % (2022)
  • Hinnat sisältävät alv. 24 %

Käyttösähkö

Helenin toimitusvelvollisuustuote, jonka Helen Sähköverkon toimitusvelvollisuuden piirissä olevat asiakkaat voivat tilata. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

15,46 snt/kWh
Perusmaksu 4,74 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Sähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myydyn sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Sähkösopimusasiakkaanamme saat 20 % alennusta Fennian kotivakuutuksesta

Fennian kotivakuutusasiakkaana sinun on mahdollista saada vastaava alennus myös monista muista Fennian vakuutuksista. Edun saat ostaessasi kotivakuutuksen verkossa sähkösopimuksen ostamisen jälkeen.