Sähkösopimus Lahti

Tilaa kotiisi sopiva sähkösopimus! Asuitpa Jalkarannassa, Ahtialassa, Karistossa tai jossakin muussa Lahden monista kaupunginosista, saat kotiisi Helenistä sopivan sähkösopimuksen vain muutamalla klikkauksella.

Tilaa nyt

Miksi valita Helenin sähkösopimus Lahdessa?

  • Sähköä luotettavasti kotimaiselta yritykseltä
  • Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, Helenillä on yli 600 000 asiakasta ympäri Suomen
  • Näppärä Oma Helen -sovellus, jolla sähkönkulutuksen seuranta on helppoa
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen
  • Sähköasiakkaanamme saat 20% alennusta Fennian kotivakuutuksesta

vuosisahko.jpg

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus

Etsitkö pörssisähkön joustavuutta, määräaikaisen sopimuksen varmuutta vai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen helppoutta? Tai haluaisitko sopimuksellesi vain uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä? Tutustu monipuoliseen sähkösopimustarjontaamme, joka sisältää myös uusiutuvalla energialla tuotettuja vaihtoehtoja. Vertaile sopimuksia ja valitse sinulle sopivin ratkaisu.

Tutustu ja tilaa

Oletko muutamassa Lahteen?

Jos muutat Lahteen, yksi asia, jonka sinun on hoidettava, on sähkösopimuksen tekeminen uuteen kotiisi. Meiltä saat sähkösopimuksen uuteen kotiisi vaivattomasti jopa samana päivänä.

Sähkösopimus muuttajalle

470_muutto.jpg

Sähköä Lahteen

Tiesitkö, että sähkön myynnistä ja sähkönsiirrosta vastaavat eri yhtiö? Lahdessa sähkönjakelusta ja siirtohinnoista vastaa Lahti Energia Sähköverkko Oy. Sähkön siirron osuutta sähkölaskussa ei voi kilpailuttaa. Sähkönmyyjän voit sen sijaan valita vapaasti mistä päin Suomea tahansa.

Suosittelemme Lahteen Helenin sähkösopimusta!

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Sähkösopimusasiakkaanamme saat 20 % alennusta Fennian kotivakuutuksesta

Fennian kotivakuutusasiakkaana sinun on mahdollista saada vastaava alennus myös monista muista Fennian vakuutuksista. Edun saat ostaessasi kotivakuutuksen verkossa sähkösopimuksen ostamisen jälkeen.