Ympäristösähkö - yhdistelmä uusiutuvaa energiaa

Ympäristösähkö on yhdistelmä aurinko-, tuuli- ja vesisähköä. Se sopii hyvin sinulle kun haluat, että sähkösi on tuotettu uusiutuvalla energialla. Hinta sisältää alv 24%.

23,99 c/kWh
perusmaksu 4,74 €/kk

Ympäristösähkö - mukailee luontoa

Kun valitset Ympäristösähkön,  saat 100 % uusiutuvaa energiaa, jossa aurinko-, tuuli- ja vesisähkön osuus vuorottelevat.

Tuotanto mukailee sääolosuhteita. Saat aurinkosähköä, kun aurinko paistaa ja tuulisähköä tuulisella säällä. Vesisähkö täydentää tuotantoa.

Katso sähkön hinnastot ja ehdot

Mistä on kyse?

  • Sopimus: toistaiseksi voimassa
  • Alkuperä: alkuperätakuin varmennettua 
  • Hinta: mukailee sähkön markkinahinnan kehitystä
  • Kenelle: haluat tukea aurinkoenergian tuotantoa ja arvostat, että sähkösi on uusiutuvalla energialla tuotettua

Ympäristösähkön alkuperä

Ympäristösähkö on alkuperätakuin varmennettua aurinko-, tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä. Ympäristösähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 0 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0 mg/kWh. Katso myös kaiken myymämme sähkön alkuperä ja ominaispäästöt

Vertaa sähkösopimuksia

Energiamuoto %
Vesi 30
Tuuli 60
Aurinko 10

Aurinko-, tuuli- ja vesivoiman suhde vaihtelee kuukausittain tuotanto-olosuhteiden mukaan. Graafi kuvastaa Ympäristösähkön keskimääräistä vuosijakaumaa. 

Katso myös


Tee edullinen sähkösopimus

Helenin asiakkaana saat sähköä edullisesti kaikkialle Suomeen, meillä onkin jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta. Laajasta tuotevalikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon erilaisiin elämäntilanteisiin sekä tukemaan omia arvojasi.


Edullinen kiinteähintainen sähkösopimus

Kiinteähintainen sähkösopimus on hyvä valinta, kun haluat edullista ja uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä kiinteään hintaan kahdeksi vuodeksi.


Pörssisähköä markkinahintaan

Pörssisähkön hinta määräytyy suoraan sähkön markkinahinnan perusteella ja sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.


Markkinahintasähkö

Markkinahintasähkön hinta määräytyy sähkön ajantasaisen markkinahinnan mukaan.


Edullinen sähkösopimus opiskelijalle

Helenin sähkösopimus on hellä opiskelijan lompakolle ja ilmastolle. Voit valita omaan kotiisi tuulisähköä tai vesisähköä - aina edulliseen hintaan.


Kodin palvelusopimus

Kodin palvelusopimus on edullinen ja helppo tapa hankkia sähkösopimus, joka sisältää laajan kotivakuutuksen. Säästät rahaa ja saat yhdellä sopimuksella hoidettua kodin tärkeät asiat kuntoon.