Rekisteröidy Helen Latauksen asiakkaaksi

Helenin nopeasti kasvava julkinen sähköautojen latausverkosto mahdollistaa sähköautosi lataamisen yli 650 perus- ja teholatauspisteen latausverkostossa.

Lataa Oma Helen sovelluskaupastasi ja rekisteröidy

 

Helen Lataus nyt Oma Helenissä

Helen Lataus on uudistunut ja jatkossa lataat sähköautosi Oma Helen -sovelluksen avulla. Oma Helen -sovelluksesta löydät jo yli 650 julkista sähköautojen latauspistettä, latauspisteiden tehot, ajankohtaisen hinnoittelun sekä Helen Latauksen 24/7 asiakaspalvelun yheystiedot. Hanki Oma Helen -sovellus, rekisteröidy Helen Latauksen käyttäjäksi ja lataa sähköautosi suoraan puhelimesta!

Lataa sähköautosi Helenin monipuolisessa sähköautojen latausverkostossa

Uudistuksen yhteydessä siirsimme Helenin yli 650 julkista sähköautojen perus- ja teholatauspistettä Oma Heleniin, jonka myötä aikaisemmin käytössä ollut Virta-sovellus poistui käytöstä Helenin julkisilla latauspisteillä. Helenin latauspisteiden käyttö yritysten ja taloyhtiöiden latausasemilla jatkuu edelleen Virta-sovelluksen kautta.

Lue lisätietoja uudistuksesta

Lataa Oma Helen ja rekisteröidy

 

helen-lataus-24-01_IG_1080x1400px.jpg

Näin lataat Oma Helen -sovelluksella Helenin julkisissa latauspisteissä

⚡ Lataa Oma Helen -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi

⚡ Aktivoi Helen Lataus -käyttäjätili alavalikon kohdasta Lataus

⚡ Lisää maksukortti aktivoinnin yhteydessä tai alavalikon kohdasta Lisää > Lataus > Maksukortti

⚡ Jos käytössäsi on Helenin RFID-lataustunniste, voit lisätä sen Oma Heleniin ja käyttää sitä lataamiseen myös jatkossa. Vaihtoehtoisesti voit tilata Oma Helenin kautta uuden lataustunnisteen. Ensimmäinen lataustunniste on maksuton.

Miksi Helen Lataus?

Ympäristöystävällistä sähköauton latausta yli 650 sähköauton latauspisteessä

Helenin nopeasti kasvava sähköautojen latausverkosto kattaa jo yli 650 latauspistettä ympäri Suomen. Lisäksi lataat sähköautosi ympäristöystävällisellä tuulisähköllä kaikissa Helenin latauspisteissä.

Monipuoliset latausmahdollisuudet ja -sijainnit

Helenin julkiset latauspisteet sisältävät sekä perus- että teholatureita ja latausasemat sijaitsevat monipuolisissa lokaatioista. Tämä mahdollistaa latauksen niin kaupungilla, huoltoasemilla ja kauppakeskuksissa kuin valtateiden varsilla.

Oma Helen -sovellus mahdollistaa latauksen suoraan puhelimesta

Löydä lähin latauspiste kartalta, tarkista latauspisteiden tehot ja hinnat sekä ohjeet lataukseen. Sovelluksesta löydät myös Helen Latauksen 24/7 asiakaspalvelun yhteystiedot. Lataustapahtuma veloitetaan Oma Heleniin lisätyltä maksukortilla.

Lataa Oma Helen ja rekisteröidy!