Jäähdytystä taloyhtiöön

Helenin hiilineutraali jäähdytys viilentää helsinkiläiset kerrostalokodit tehokkaasti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti.

Helenin jäähdytys on ympäristöystävällinen, hiljainen ja helppo ratkaisu takaamaan viileät olosuhteet taloyhtiöösi kesäkuumalla. Jäähdytys on saatavilla kaikkialla Helsingin alueella. Uusissa rakennuksissa jäähdytys kannatta huomioida rakennusvaiheessa, mutta myös vanhoihin taloihin sen saa asennettua esimerkiksi putkiremontin yhteydessä. Helsingin ulkopuolella sijaitseviin kiinteistöihin on saatavilla kiinteistöjäähdytys. 

Neljä hyvää syytä valita Helenin jäähdytys taloyhtiöön: 

  • Täydellinen asumismukavuus: Hiljainen ja tehokas jäähdytys viilentää sekä sopiva lämpötila parantaa huoneiston ilmanlaatua.
  • Ympäristö kiittää: Helenin jäähdytys on hiilineutraalia ja siinä hyödynnetään pääasiassa energialähteitä, jotka menisivät muuten hukkaan. 
  • Helppo ja luotettava: Helenin jäähdytys on myös erittäin toimitusvarma ja lähes kokonaan huoltovapaa. 
  • Taloudellinen ratkaisu: Jäähdytyksen kustannukset ovat hyvin ennakoitavissa ja lisäksi kiinteistön arvo kasvaa jäähdytykseen liittymisen myötä. 

"Ajatus kaukojäähdytyksestä otettiin täällä ilolla vastaan. Meillä on vanha painovoimalla toimiva ilmanvaihto, joten kun talo lämpiää, se pysyy lämpimänä pitkään. Rakennuksessa on myös monia asuntoja, joita ei saa tuuletettua talon läpi." - Jäähdytyksen valinneen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja

Lataa ilmainen esite jäähdytyksestä 

Esitteestä löydät lisätietoja ja esimerkkihintoja jäähdytyksen toteutuksesta.

LATAA ESITE

Asiakastarinoita

museokatu_500.jpg

Helsingin museokadulla jäähdytys on tuotu nykyaikaan."Olin jo pitkään odottanut, että taloon saadaan kaukojäähdytys", kertoo asukas Riitta Salmelin. Hän asennutti jäähdytysjärjestelmän fiksusti remontin yhteydessä.

Lue lisää 

helenfi_1908_kaukojaahdytys_500x281.jpg

Keskustelu kaukojäähdytyksestä käynnistyi Asunto Oy Minervankatu 2:ssa samalla, kun taloyhtiössä alettiin suunnitella putkiremonttia. Nyt kerrostalokodeissa on sopiva lämpötila myös kesäkuumalla.

Lue lisää

Katso myös


Kuinka kaukojäähdytys toimii?

Kaukojäähdytyskodit viilennetään pääasiassa energialähteillä, jotka muuten jäisivät hyödyntämättä.

Jaa: