Urapolkuja uuden energia-aikakauden kehittäjille

Tech-osaaja — tule meille töihin! Helenillä rakennetaan hiilineutraalia energiatulevaisuutta datan, tekoälyn ja ohjelmistokehityksen avulla.

Hae nyt

500000-2.png

Uuden ajan energiapalveluja kehitetään yli 500 000 asiakkaallemme.

2030.png

Tavoitteenamme on olla hiilineutraali energiayhtiö vuoteen 2030 mennessä.

100.png

Digitaalisia ratkaisuja on kehittämässä yli 100:n IT- ja data-ammattilaisen yhteisö.

Energiaratkaisuissa fyysinen maailma kohtaa digin – me rakennamme digitaaliset palvelut jatkuvasti kehittyvän IoT-alustamme päälle

Vihreä siirtymä edellyttää älykästä energiajärjestelmää, jota me heleniläiset kehitämme muun muassa dataa ja tekoälyä hyödyntäen. Haluamme olla alamme digitaalinen edelläkävijä, ja siksi panostamme it- ja dataosaamisemme sekä teknologioihin, joilla asiantuntijamme kehittävät ratkaisuja hiilineutraalin energian mahdollistamiseksi.

Monta syytä työskennellä meillä

  • Työmme on pitkäjänteistä ja tulevaisuuteen katsovaa: kehitämme ratkaisuja muun muassa sähköiseen liikenteeseen ja energian varastointiin ja investoimme vetyyn ja pienydinvoimaloihin.
  • Työllämme on merkitystä: olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä, ja huoltovarmuuden turvaaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme.
  • Data on toimintamme keskiössä. Ohjaamme tekemistämme datalla ja tekoälyllä ja teemme energiatiedosta asiakkaille ymmärrettävää ja oivalluttavaa.
  • Panostamme digi- ja it-kehitykseen: kehitämme palveluitamme modernein teknologioin pilviympäristössä.
  • Työskentelemme tiiviisti eri yksiköiden välillä osaamista ja tietoa jakaen.
  • Meillä on vapaus vaikuttaa työhömme - tiimimme työskentelevät valitsemillaan työvälineillä haluamastaan paikasta.

helen-103-2.jpg

Hae avoimiin paikkoihimme

Uuden energia-aikakauden rakentaminen edellyttää monipuolista osaamista. Olit sitten kokeneempi osaaja tai vasta uraasi aloittelemassa, meillä työskentelet puhtaamman ja toimivamman tulevaisuuden eteen. Yhdistetään voimat!

Avoimia työpaikkoja: 1

Tehtävän nimi Kaupunki Hakuaika päättyy Työnantaja
Asiakasneuvoja Helsinki 19.06.2024 23.59 Helen Oy