Uutinen / 16.12.2013

Toivotamme rauhallista joulun aikaa

Lahjoitamme joulukorttirahat nyt toista kertaa HelsinkiMissiolle. Järjestö toimii seniorityön, nuorten kriisityön, lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa. 

HelsinkiMission tehtävänä on haastaa suomalaiset toimimaan unohdettujen puolesta, yksinäisyyttä vastaan. Helsingin Energia valitsi lahjoituksen kohteen joulun sanoman mukaan.

- Halusimme kohteen, joka tuo joulumieltä ja tuntuu läheiseltä. HelsinkiMissio työskentelee yksinäisyyden ja syrjäytyneisyyden vähentämiseksi, mikä sopii erityisen hyvin jouluun, sanoo markkinointipäällikkö Stefan Rosenlew.

Sukupolvea pelastamassa

Tuemme HelsinkiMission Pelastakaa Sukupolvi -hanketta, jolla tähdätään huostaanottojen välttämiseen ja syrjäytymisen vähentämiseen.

Hankkeessa HelsinkiMissio kouluttaa vapaaehtoisia mentoreiksi apua tarvitseville perheille. Helsingin kaupungin työntekijät valitsevat tuettavat perheet, ja HelsinkiMissio osoittaa ne mentoreille. Mentorit auttavat perheitä tavallisissa arjen asioissa ja antavat heille vertaistukea.

HelsinkiMissio toimii noin 90 työntekijän ja satojen vapaaehtoisten voimin. Sen toimintaa rahoittavat yksityislahjoittajat, yritykset, säätiöt, Helsingin kaupunki sekä RAY. HelsinkiMissio aloitti toimintansa jo 130 vuotta sitten, ja vuoteen 2005 asti se toimi nimellä Helsingin Kaupunkilähetys. Tämän päivän HelsinkiMissio ei ole uskonnollinen liike vaan ennen kaikkea sosiaalialan järjestö.

Toivotamme rauhallista joulun aikaa

Lue lisää aiheesta

Hiilineutraalisuus Yritykset