Uutinen / 19.2.2014

Osallistu nuorten rekrykampanjoihin

Helsingin Energia on mukana koululaisille ja opiskelijoille suunnatuissa kampanjoissa: Sanoita itsellesi kesäduuni ja Vuoden energiaopiskelija.

Sanoita itsellesi kesäduuni-kampanja

Sanoita itsellesi kesäduuni –kampanja on Energiateollisuuden organisoima kilpailu. Kampanja on suunnattu 14-17 –vuotiaille ja palkintona on kahden viikon kesäduuni Helsingin Energialla. Hakuaika on 28.2.2014 asti ja lisätietoja löytyy osoitteesta:
http://energiamaailma.fi/

Vuoden energiaopiskelija

Helsingin Energia on kummiyrityksenä Universumin organisoimassa Vuoden energiaopiskelija -kilpailussa. Kilpailussa etsitään energia-alan tulevaisuuden lupausta, jolla on joko tekninen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen tausta. Aito kiinnostus ja motivaatio energia-alaan on ratkaisevaa. Palkintona on matka Berliiniin kuluttajaelektroniikan messuille syyskuussa 2014. Vuoden energiaopiskelija pääsee tutkimaan ja raportoimaan, miten energia-ala näkyy kuluttajaelektroniikassa.

Kilpailuun voi osallistua tai ehdottaa sopivaa henkilöä 16.3.2014 asti. Lisätiedot ja hakuohjeet osoitteesta: http://vuodenopiskelija.fi/

Lue lisää aiheesta

Helen