Uutinen / 22.12.2015

Helen mukaan Climate Leadership Counciliin

Helen on liittynyt kestäviä ratkaisuja globaaleihin ympäristöhaasteisiin etsivään yhdistykseen Climate Leadership Counciliin.

Yhdistyksen tavoitteena on löytää ratkaisuja ilmastonmuutoksen ja luonnonvarojen riittävyyden mukanaan tuomiin haasteisiin.

- Helenissä olemme tehneet paljon töitä hiilineutraalin tulevaisuuden mahdollistamiseksi. Jäsenyys Climate Leadership Councilisissa tuo meille entistä paremmat verkostot tämän työn jatkamiseksi, kertoo johtaja Maiju Westergren.

Helen investoi uusiutuvaan energiaan ja hajautettuun energiantuotantoon. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 20 prosentilla vuoden 1990 tasosta ja nostaa uusiutuvan energian osuus 20 prosenttiin.

Helen on tuonut markkinoille uusiutuvaa energiaa hyödyntäviä tuotteita kuten nimikkopaneelit Suvilahden ja Kivikon aurinkovoimaloista ja uusiutuvan kaukolämmön. Helen tarjoaa asiakkailleen sekä tuulella että vesivoimalla tuotettua sähköä.

Yritysten kasvanut kiinnostus ilmastonmuutoksen torjuntaan näkyy Climate Leadership Councilin jäsenmäärässä, jäseniä on jo 27. Joulukuussa uusiksi jäseniksi hyväksyttiin Helenin lisäksi Huurre Yhtymä, Lassila & Tikanoja Oy sekä Oy SKF Ab. Muita jäseniä ovat mm. Finnair, Gasum, Fortum, Kone ja Ilmarinen.

Climate Leadership Councilin mediatiedote.