Uutinen / 14.5.2016

Dokumenttien latauspalvelu käyttöön toukokuussa

Helen otti toukokuussa käyttöön uuden kaukolämmön ja -jäähdytyksen dokumenttien sähköisen latauspalvelun. Aiemmin sähköpostitse Helenille toimitetut dokumentit toimitetaan jatkossa latauspalvelun kautta.

LVI-suunnittelija ja arkkitehti voi aloittaa palvelun käytön ja tiedostojen lataamisen heti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tehdään kerran, jonka jälkeen palveluun voi kirjautua käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka saat sähköpostiisi heti ensimmäisen kuvalatauksen jälkeen.

Urakoitsijayrityksien vastuuhenkilöille olemme lähettäneet tiedotteen latauspalvelun käytöstä. Tiedote sisältää rekisteröitymisessä tarvittavat, latauspalvelun myötä uutena käyttöön ottamamme urakoitsijayrityksen tunnuksen ja vastuuhenkilön henkilökohtaisen tunnuksen. 

Urakoitsija voi aloittaa palvelun käytön ja tiedostojen lataamisen rekisteröidyttyään palvelun käyttäjäksi ja saatuaan käyttöoikeudet sähköpostilla. Tämän jälkeen urakoitsija voi kirjautua palveluun ja aloittaa kuvien lataamisen.

Palvelu helpottaa kaukolämmön ja jäähdytyksen kuvien käsittelyn seurantaa. Voit nyt lähettää meille helposti kerralla usean isokokoisen kuvatiedoston. Kuvia voit tarkastella myös liittymän valmistumisen jälkeen. Siksi pyydämmekin tähän mennessä paperitulosteena kuvat toimittaneita LVI-suunnittelijoita, arkkitehtejä ja urakoitsijoita siirtymään kuvien sähköiseen lähettämiseen.

Siirrymme kokonaan sähköiseen kuvien vastaanottamiseen ja käsittelyyn 1.7. mennessä, jonka jälkeen emme ota enää vastaan paperitulosteita.