Uutinen / 24.1.2017

Helenille Cleantech Finlandin jäsenyys

- Helsingin älykäs energiajärjestelmä toimii hyvänä testialustana muille cleantech-yrityksille. Autamme muita kehittymään ja vastaavasti hyödynnämme heidän tuotteitaan, kehityspäällikkö Jouni Kivirinne toteaa.

Cleantech Finland edistää jäsenyritystensä liiketoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä. Jäsenyys tarjoaa yritysten hyödynnettäväksi sekä Suomen että ulkomaisten yritysten, rahoittajien, korkean tason päättäjien ja median verkoston yhteyksineen.

– Olemme yksi toimija muiden joukossa, ja voimme hyödyntää muiden jäsenyritysten osaamista omassa toiminnassamme. Kehitämme energiajärjestelmäämme ja sen osia muiden jäsenyritysten avulla. He pääsevät testaamaan oikeassa ympäristössä cleantech-tuotteitaan. Siten me autamme heitä kehittymään, ja pääsemme hyödyntämään heidän tuotteitaan.Tästä hyviä esimerkkejä ovat muun muassa Valmetin toimittama pellettikattila, Oilon-Scancoolin lämpöpumput, Vexven venttiilit ja Uponorin kaukolämpöputket, Jouni Kivirinne sanoo.

Cleantech Finland –verkoston avulla vahvistetaan sen jäsenyritysten mainetta alan edelläkävijöinä sekä Suomen mainetta johtavana cleantech-maana. Cleantech Finlandin jäsenyrityksiltä löytyy asiantuntijuutta muun muassa ilmanlaatua, biotuotteita ja –materiaaleja, energia- ja resurssitehokkuutta sekä uusiutuvia energialähteitä ja älykästä sähköverkkoa koskevista ratkaisusta.

Lue lisää aiheesta

Lämpö Yritykset