Uutinen / 31.7.2019

Ehdota uutta sijoituspaikkaa sähköpyörien latauspisteelle ja voita uimaliput Allas Sea Poolille

Sähköpyörien latauspiste etsii uutta kotia. Ehdota latauspisteelle uutta sijoituspaikkaa ja voit voittaa 2 uimalippua Altaalle. 

Ehdota uutta sijoituspaikkaa sähköpyörien latauspisteelle kommentoimalla kilpailupostaukseen Facebookissa. Arvomme kommentoineiden kesken kahden hengen lippupaketin Altaalle. Osallistu kisaan 6.8.2019 mennessä.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Helen Oy. Facebook ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Osallistumalla hyväksyn kilpailun säännöt. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Facebookin omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

Osallistuminen

Allas Sea Pool -uimalippujen arvontaan voit osallistua näin:

  • Kommentoi kisapostaukseen, mihin haluaisit että sähköpyörien latauspiste siirretään. Perustele ehdotuksesi lyhyesti. 
  • Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt.
  • Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Helenin asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista.

Kilpailuaika on 31.7.–6.8.2019. Kilpailuajan jälkeen tulleet kommetit eivät osallistu palkintojen arvontaan.

Palkinnot

Kilpailussa palkintona on yksi kahden uimalipun lippupaketti Allas Sea Poolille. Uimaliput jaetaan yhdelle voittajalle. Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta ykstyisviestitse Facebookissa ja he saavat samalla tarkemmat ohjeet lippujen lunastamisesta.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.