Uutinen / 29.6.2017

Osallistu kuvakisaan Instagramissa ja voita keikkaliput Altaalle

Miten sinä viilennyt kesäkeleillä?  Osallistu Helenin kuvakisaan ja voit voittaa liput Scandinavian Music Groupin ja Yonan konserttiin Allas Sea Poolille. 

Ota kuva siitä, miten viilennät itseäsi kesällä ja merkitse siihen tunnisteet @energiahelen ja #coolhelsinki. Palkitsemme kymmenen kuvaa kahden hengen konserttilipuilla Scandinavian Music Groupin ja Yonan keikalle Allas Sea Poolille 21.7.2017. Osallistu kisaan 13.7.2017 mennessä.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Helen Oy. Instagram ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Osallistumalla hyväksyn arvonnan säännöt. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

Osallistuminen

Konserttilippujen arvontaan voit osallistua näin:

  • Ota kuva kesäisestä viilennyskeinostasi.
  • Merkitse kuvaan Helenin Instagram-tili @energiahelen ja tunniste #coolhelsinki.
  • Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt.
  • Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Helenin asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista. 

Jos Instagram-profiilisi on asetettu yksityiseksi, tulee käyttää Instagram Direct -viestipalvelua ja lähettää kuva suoraan @energiahelen-tilille hashtagilla #coolhelsinki.

Kuvaajalla on oltava kuviin täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja suostuu siihen, että hänen oikea nimensä, Instagram-tilinsä nimi eli käyttäjänimi sekä kilpailukuva voidaan julkaista Helenin sosiaalisen median kanavissa. Helen ei tallenna kuvia erilliseen kuvapankkiin eikä luovuta kuvia kolmansille osapuolille.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 29.6.–13.7.2017 klo 12. Kilpailuajan jälkeen lisätyt kuvat eivät osallistu palkintojen arvontaan.

Palkinnot

Kilpailussa palkintoina on kymmenen avec-lippua Scandinavian Music Groupin ja Yonan keikalle Allas Sea Poolilla 21.7.2017. Liput jaetaan kymmenelle onnekkaalle voittajalle. Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta Helenin Instagram-tilillä @energiahelen ja he saavat tarkemmat ohjeet lippujen lunastamisesta Instagramin yksityisellä Direct Message -toiminnolla.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.