Uutinen / 8.3.2018

Osallistu kisaan ja voita liput Allas Sea Poolille

Osallistu kilpailuun Helenin Facebook- tai Instagram-tilillä ja voit voittaa uintiliput kahdelle Allas Sea Poolille.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestää Helen Oy. Facebook tai Instagram ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Osallistumalla hyväksyn arvonnan säännöt. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Facebookin tai Instagramin omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

Järjestäjä

Helen Oy, Kampinkuja 2, 00100 Helsinki

Kilpailun ajankohta

9.3.2018–19.3.2018 klo 12.00

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

Helen ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Helenin Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä 9.3. julkaistuihin julkaisuihin.

Voittajien valinta ja palkinnot

Helen arpoo kaikkien Facebook- ja Instagram-julkaisuihin kommenoinneiden kesken 30 kpl kahden uintilipun pakettia Allas Sea Pool -merikylpylään (arvo 24 €). Liput ovat voimassa 30.4.2018 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin kautta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Facebook ja Instagram

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin tai Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kilpailu ei millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

 

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.