Uutinen / 2.8.2018

Voita liput Scandinavian Music Groupin keikalle Altaalle 17.8.!

Osallistu kisaan Facebookissa ja voita liput Scandinavian Music Groupin keikalle Allas Sea Poolille 17.8.!

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestää Helen Oy. Osallistumalla hyväksyn arvonnan säännöt.

OSALLISTUMINEN

Osallistu arvontaan tykkäämällä Helenistä Facebookissa ja kommentoimalla kilpailupostaukseen olevasi mukana arvonnassa. Linkki kilpailupostaukseen.

Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Helenin asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista. Facebook ei ole mukana kilpailussa eikä arvonnassa. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Facebookin omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 2.8.-9.8. asti. Kilpailuajan jälkeen osallistuneet eivät ole mukana arvonnassa.

PALKINNOT

Kilpailussa palkintoina on avec-lippuja Scandinavian Music Groupin keikalle Allas Sea Poolille 17.8.. Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta Facebook Messenger -palvelun kautta ja he saavat samalla tarkemmat ohjeet lippujen lunastamisesta.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.