Uutinen / 1.4.2019

Voita liput kevätmessuille

Osallistu kilpailuun Helenin Facebookissa ja voita liput Kevätmessuille 4.-7.4.2019. 

  

Osallistu kilpailuun

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestää Helen Oy. Osallistumalla hyväksyn kilpailun säännöt.

OSALLISTUMINEN

Osallistu Kevätmessujen lippukilpailuun kommentoimalla Helenin Facebookissa postaukseen, monta aurinkopaneelia Messukeskuksen katolle rakentuvaan aurinkovoimalaan tulee.

Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Helenin asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista. Facebook ei ole mukana kilpailussa. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Facebook-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 1.-2.4.2019 kello 12 asti. Kilpailuajan jälkeen osallistuneet eivät ole mukana kilpailussa.

PALKINNOT

Kilpailun palkintona on kahden lipun paketti Kevätmessuille Messukeskukseen 4.-7.4.2019. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookissa.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.