Uutinen / 31.5.2019

Voita liput Musen keikalle Suvilahteen 18.6.!

Osallistu kisaan Facebookissa ja voita liput Musen konserttiin Suvilahteen 18.6.!

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestää Helen Oy. Osallistumalla hyväksyn arvonnan säännöt.

OSALLISTUMINEN

Konserttilippujen arvontaan voit osallistua näin:

Osallistu arvontaan kommentoimalla / tägäämällä kuvaan se henkilö, jonka ottaisit mukaan Musen konserttiin.

Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Helenin asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista. Facebook ei ole mukana kilpailussa eikä arvonnassa. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Facebook-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 31.5-5.6. kello 12 asti. Kilpailuajan jälkeen osallistuneet eivät ole mukana arvonnassa.

PALKINNOT

Kilpailussa palkintoina on kolme kahden hengen lippupakettia Musen konserttiin Suvilahteen 18.6.2019. Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta Facebook Messengerin kautta ja he saavat samalla tarkemmat ohjeet lippujen lunastamisesta. Jos voittaja ei vastaa viestiin 48 tunnin kuluessa, arvotaan liput seuraavalle osallistuneelle. 

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.