Uutinen / 10.1.2020

Allas Seapool kisan säännöt

Arvonnan säännöt

Kilpailun järjestää Helen Oy. Facebook ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Osallistumalla hyväksyt kilpailun säännöt. Arvontoja on kaksi, Helenin Facebook- ja Instagram -sivuilla. Arvonnat suoritetaan niiden kesken, jotka kommentoivat Helenin Facebook-tai Instagram -sivulla olevia kilpailujulkaisua. Molemmilla sivuilla järjestetään oma arvonta, ja kullakin sivulla arvontaan voi osallistua vain kerran.  

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Helenin Facebook-sivulla olevaa kilpailujulkaisua. Arvontaan voi osallistua 10.-19.1.2020. Arvonta suoritetaan 20.1. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Facebook- ja Instagram-sivuillaan.

Palkinnot

Kilpailussa palkintona on 20 kahden hengen lippupakettia Allas Sea Pool -merikylpylään Helsinkiin. Voittajia arvotaan Facebookissa 10 ja Instagramissa 10. Kilpailun voittajille ilmoitetaan Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestitse. Liput toimitetaan voittajille postitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yksityisviestitse viikon kuluessa yhteydenotosta, järjestäjä pidättää oikeuden jättää palkinnon jakamatta. Arvonnan voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.